• Головна
  • На Одещині засудили двох вбивць: один позбавив життя односельця, другий застрелив цивільну дружину
10:58, 25 червня 2022 р.

На Одещині засудили двох вбивць: один позбавив життя односельця, другий застрелив цивільну дружину

На Одещині засудили двох вбивць: один позбавив життя односельця, другий застрелив цивільну дружину

На Одещині за вбивства засудили двох чоловіків. Житель Ізмаїльського району позбавив життя односельця, мешканець Подільського району застрелив цивільну дружину.

Повідомив відділ комунікації поліції Одеської області

60-річний житель Ізмаїльського району в 2018 році, під час спільного вживання алкогольних напоїв, наніс 15 ножових поранень знайомому та до останнього заперечував свою провину.

Після проведення довготривалих експертиз та зібраних речових доказів правоохоронці довели причетність чоловіка до вбивства односельця. Слідчі поліції, під процесуальним керівництвом Ізмаїльської окружної прокуратури, оголосили зловмиснику підозру за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України і скерували матеріали справи до суду. Вивчивши зібрані поліцейськими докази, суд визнав обвинуваченого винним в умисному вбивстві і засудив його до 12-ти років позбавлення волі. Це четверта судимість правопорушника. До цього він провів за ґратами дев’ять років за хуліганство, пограбування та вбивство з необережності.

40-річний житель Подільського району минулого року вистрілив з рушниці в жінку, з якою прожив багато років і мав спільних дітей. Коли чоловік усвідомив, що накоїв, намагався звести рахунки з життям, вистреливши собі в підборіддя. Постраждалих госпіталізували, але травми 40-річної жінки виявилися несумісними з життям.

Дії правопорушника слідство кваліфікувало за ч.1 ст.115 ККУ. Під час судових слухань чоловік наполягав, що вбивство сталося випадково. Але суд, дослідивши докази, зібрані на етапі досудового слідства, зокрема висновок про осудність, визнав підсудного винним у вчиненні умисного вбивства і призначив покарання у вигляді семи років і трьох місяців позбавлення волі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_одеси
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...