• Головна
  • Купили в інтернеті: на Одещині затримали чоловіків, які хотіли перетнути кордон з підробними документами
09:42, 24 червня 2022 р.
Надійне джерело

Купили в інтернеті: на Одещині затримали чоловіків, які хотіли перетнути кордон з підробними документами

Купили в інтернеті: на Одещині затримали чоловіків, які хотіли перетнути кордон з підробними документами

На двох жителів Одещини, які намагалися потрапити за кордон із фальсифікованими довідками, чекає кримінальна відповідальність. 

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП Одеської області. 

Правоохоронці розповіли, що чоловіків віком 34-х та 35-ти років з різницею у кілька годин викрили на пункті пропуску "Виноградівка" у Болградському районі.

Правопорушники сподівалися ввести в оману прикордонників та пред’явили їм довідки, які вказували на їх непридатність до військової служби за станом здоров’я. Правоохоронці виявили ознаки підробки докуменів і викликали слідчо-оперативну групу територіального підрозділу поліції.

З’ясувалося, що чоловіки придбали фальшиві довідки в Інтернеті, бо бажали потрапити за кордон та уникнути мобілізації за призовом. Довідки у них вилучили та направили на експертизу, наразі правоохоронці встановлюють осіб, причетних до підробки.

Відомості за обома фактами внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 4 статті 358 (використання завідомо підробленого документа) Кримінального кодексу України, яка передбачає покарання у вигляді штрафу до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до двох років.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...