• Головна
  • Телевізор, будівельні інструменти та навіть вулики: 8 жителів Одещини викрили у крадіжках
10:33, 22 червня 2022 р.

Телевізор, будівельні інструменти та навіть вулики: 8 жителів Одещини викрили у крадіжках

Телевізор, будівельні інструменти та навіть вулики: 8 жителів Одещини викрили у крадіжках

Поліцейські викрили вісім жителів Одещини у крадіжках. Серед них четверо неповнолітніх.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП.

Три крадіжки сталися на Роздільнянщині. Один зловмисник напідпитку проник до будинку своєї колишньої та виніс звідти телевізор, а інший – вирішив підзаробити на сусідській пасіці. Правопорушник, скориставшись тим, що вулики стояли на його присадибній території, продав їх без дозволу власника та привласнив уторговані гроші.

Викрили поліцейські також і 14-річного підлітка, що пробрався на територію місцевого аграрного підприємства, зламавши замок, та виніс звідти комп’ютерне приладдя. Майно він планував залишити собі.

А от троє юнаків віком 16-ти та 17-ти років з Болградського району, дізнавшись що 78-річного односельця немає вдома, винесли з його гаража будівельні інструменти та запчастини від мотоцикла. В тому ж районі чоловік обікрав знайомого з сусіднього села: перестрибнувши через паркан, він виніс з відкритого господарського приміщення бензомоторну косу. Викрадені речі вони хотіли продати, але не встигли.

Останній правопорушник – мешканець Білгород-Дністровського району. У натовпі на одному з Татарбунарських ринків він викрав в місцевої жительки гаманець та пішов витрачати його вміст у магазині неподалік.

Все майно, крім грошей, які зловмисник встиг витратити, поліцейські повернули власникам.

Дії фігурантів слідчі кваліфікували як крадіжки за частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу України, яка передбачає від п’яти до восьми років позбавлення волі. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одесса #новости
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...