• Головна
  • В Одеській області селянин щоб помститися сусідці вкрав теля,- ФОТО
10:38, 16 червня 2022 р.

В Одеській області селянин щоб помститися сусідці вкрав теля,- ФОТО

В Одеській області селянин щоб помститися сусідці вкрав теля,- ФОТО

На Одещині притягують до відповідальності чотирьох чоловіків за крадіжки. Один хотів помститися та вкрав худобу. Інші бажали збагатитися, а всі разом стали фігурантами кримінальних справ в умовах військового стану.

Повідомив відділ комунікації поліції Одеської області.

Житель Роздільнянського району викрав з домоволодіння сусідки теля і сховав у своєму сараї. Поліцейські, прибувши за викликом потерпілої, встановили місце знаходження худоби і з’ясували, що чоловік у таких спосіб хотів помститися жінці, з якою давно не міг знайти спільної мови.

На майно сусідки зазіхнув і житель Рені. Незважаючи на те, що чоловіка помістили під цілодобовий домашній арешт за раніше скоєну крадіжку, він вивідав, коли жінки немає вдома, через кватирку забрався в її будинок і викрав 1600 доларів США. На пошуки зловмисника поліцейські витратили близько чотирьох годин. Гроші фігурант відразу почав витрачати на провізію та повернення боргів, але більшу частину у нього все ж таки вилучили.

Односельця обікрав і 27-річний житель селища Тарутине. Проходячи повз подвір’я потерпілого, молодик помітив кілька металевих ваг для господарства, тихцем виніс їх і здав на брухт, збагатившись на дві тисячі гривень. Розшукали поліцейські правопорушника того ж дня і вилучили викрадене ним майно.

В Одеській області селянин щоб помститися сусідці вкрав теля,- ФОТО, фото-1

А 39-річний житель Одеси викрав з недобудованого житлового комплексу в Суворовському районі міста будівельні інструменти. В поліцію про невідомого чоловіка повідомили охоронці. Прибувши за викликом, поліцейські затримали зловмисника. Той склав викрадене майно в рюкзак і вже намагався покинути територію житлового комплексу.

Наразі в територіальних підрозділах ГУНП в Одеській області проводяться досудові розслідування даних злочинів, кваліфікованих за ч.4 ст.185 Кримінального кодексу України. За крадіжки, вчинені в умовах воєнного стану, фігурантам загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #Новини_одеси
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...