• Головна
  • Операція "Мак": поліція виявила на подвір'ї жителя Одещини насадження конопель, - ФОТО
10:34, 15 червня 2022 р.

Операція "Мак": поліція виявила на подвір'ї жителя Одещини насадження конопель, - ФОТО

Операція "Мак": поліція виявила на подвір'ї жителя Одещини насадження конопель, - ФОТО

У Подільському районі Одещини поліцейські вилучили з незаконного обігу насадження конопель та висушений наркомісткий «врожай». Санкціонований обшук був проведений в домогосподарстві 40-річного жителя Балти.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП.

На присадибній ділянці чоловіка поліцейські виявили посіви оброблених від бур'янів понад чотириста кущів конопель, а в підсобних приміщеннях більше ста полімерних пакетів та одинадцять картонних коробок із подрібненими висушеними рослинами.

«В рамках провадження, розпочатого за ч.1 ст.310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України, виявлене зілля та наркотичні речовини були направлені на експертне дослідження. Після отримання висновків вирішуватиметься питання про остаточну кваліфікацію події та оголошення фігуранту підозри. Також буде дана оцінка його діям щодо незаконного зберігання наркотичних засобів», - повідомив т.в.о. начальника відділення поліції №1 Подільського районного управління поліції Віталій Сауляк.

У поліції зазначають, що незаконний посів або вирощування конопель у кількості п'ятдесят і більше рослин караються позбавленням волі на строк від трьох до семи років, а незаконне зберігання наркотичних речовин або їх аналогів без мети збуту – штрафом, виправними роботами, арештом або обмеженням волі на строк до п’яти років.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одесса #новости #полиция
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...