• Головна
  • На Одещині затримали двох рецидивістів, які обікрали чужі домівки, - ФОТО
15:17, 11 червня 2022 р.

На Одещині затримали двох рецидивістів, які обікрали чужі домівки, - ФОТО

На Одещині затримали двох рецидивістів, які обікрали чужі домівки, - ФОТО

На Одещині двоє чоловіків постануть перед законом за те, що обікрали чужі будинки. Обидва правопорушники притягувалися до відповідальності за майнові злочини ще до введення в Україні воєнного стану. Нині їхнє покарання буде в рази суворішим.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП.

Один фігурант – уродженець Херсонщини, що оселився в селищі Великодолинське Одеської області. Ще й року не пройшло, як він звільнився з місць позбавлення волі, де перебував за крадіжку, і знову вдався до протиправних дій. Розбивши вікно, проник до будинку односельця, коли той був на роботі, і виніс одяг, побутову техніку, зварювальні кабелі, водопровідний кран, статуетки, нагороди за працю та інше майно на загальну суму близько 30-ти тисяч гривень. Втім далеко з чужими пожитками правопорушник не пішов, бо пильні сусіди подзвонили власнику оселі, і той хутко повернувся додому з поліцейськими.

Правопорушника затримали недалеко від місця скоєння злочину. Йому оголосили підозру ч.4 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України і обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

На Одещині затримали двох рецидивістів, які обікрали чужі домівки, - ФОТО, фото-1

Другий фігурант – житель міста Татарбунари. Цей громадянин проник до будинку односельчанки, віджавши металопласникове вікно, і викрав трохи більше двох тисяч гривень та банківську картку.

Правопорушника поліцейські викрили по гарячих слідах, вилучили в нього чужу картку (грошей на той час при ньому вже не було) і оголосили підозру в крадіжці, передбаченій ч.4 ст.185, та викраденні офіційного документа за ч.1 ст.357 ККУ. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

На Одещині затримали двох рецидивістів, які обікрали чужі домівки, - ФОТО, фото-2

За ці злочини обом громадянам загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одесса #новости
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...