• Головна
  • В Одесі горіли торговельний центр та магазин пива,- ФОТО, ВІДЕО
10:34, 11 червня 2022 р.

В Одесі горіли торговельний центр та магазин пива,- ФОТО, ВІДЕО

В Одесі горіли торговельний центр та магазин пива,- ФОТО, ВІДЕО

За добу в Одеській області надзвичайних ситуацій не виникло. Зафіксовано подій - 15. Пожеж - 12: по місту Одеса - 7, по області - 5. Горів торговельний-центр “Грецький” та магазин “ПивасовЪ”

Повідомили в ДСНС.

Резонансні пожежі:

  • В Приморському районі Одеси, трапилась пожежа на площі Грецькій, торговельний-центр “Грецький”. 10 червня, о 22:45, надійшло повідомлення про те, що у торговельному-центрі “Грецький" було спрацювання автоматичної протипожежної системи в підземному торговельному-центрі. По прибуттю на місце виклику, рятувальниками було встановлено, що виникла пожежа в майстерні по ремонту цифрової техніки “iServise” на мінус 1-му рівні. О 23:33 пожежу було ліквідовано. Внаслідок пожежі було пошкоджено майно та меблі в майстерні. Загиблих та постраждалих немає. Врятовано поруч розташовані магазини. Ймовірна причина пожежі - коротке замкнення електровимірювального приладу. Збиток - встановлюється. Від ДСНС залучались 11 одиниць техніки, та 46 вогнеборців.
  • Також в Одесі, в Приморському районі, на вулиці Сегедській горів магазин “ПивасовЪ”. 11 червня, о 01:58 надійшло повідомлення про пожежу квартири на 2-му поверсі 5-ти поверхового житлового будинку. По прибуттю на місце виклику, рятувальниками було встановлено загорання майна в підсобному приміщенні магазину “ПивасовЪ” на 1-му поверсі 5-ти поверхового житлового будинку. О 02:36 пожежу було локалізовано та о 02:41 ліквідовано на площі 8 м2. Врятовано приміщення та майно магазину на суму 500 тис. грн. Загиблих та постраждалих немає. Причина пожежі та збиток - встановлюються. Від ДСНС залучались 5 одиниць техніки, та 20 рятувальників.
  • Березівський район, селище міського типу, Миколаївка, вулиця Степова. 11 червня, о 03:40 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку. По прибуттю на місце події, вогнеборцями було встановлено загорання майна в одноповерховому житловому будинку. Під час гасіння пожежі співробітниками ДСНС було врятовано господаря 1988 року народження. О 03:58 пожежу було локалізовано та о 04:53 ліквідовано на площі 4 м2. Врятовано майно на суму 50 тис. грн. Загиблих та постраждалих немає. Причина пожежі та збиток - встановлюються. Від ДСНС залучались 5 одиниць техніки, та 20 вогнеборців. 

Крім того, рятувальники ДСНС надали  допомогу населенню, здійснили 3 виїзди.  

  •  Одеса, Приморський район, вулиця Спиридонівська, о 13:25 по вилученню кошеня з важкодоступного місця. Врятовано 1 тварину.
  • Березівський район, 11 км автодороги Т-1632 Миколаївка - Стрюково, о 15:49 по розпилюванню та прибиранню дерева з проїжджої частини.
  •  Одеський район, селище міського типу Доброслав, вулиця Центральна, о 19:53 по транспортуванню з ванної кімнати на ліжко громадянки 1951 року народження. Надано допомогу 1 особі.

 На ліквідацію наслідків вибухів та обстрілів підрозділи ГУ не залучались.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_одеси
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...