• Головна
  • Прихильника "руZZкого міра" з Одещини відправили за ґрати на 8 років з конфіскацією майна, - ФОТО
14:48, 8 червня 2022 р.
Надійне джерело

Прихильника "руZZкого міра" з Одещини відправили за ґрати на 8 років з конфіскацією майна, - ФОТО

Прихильника "руZZкого міра" з Одещини відправили за ґрати на 8 років з конфіскацією майна, - ФОТО

Мешканець Біляївського району, який проводив розвідувальні акції на території Одещини, відправиться за ґрати на 8 років.

Про це повідомили в прокуратурі Одеської області. 

Слідство встановило, що житель Біляївського району, будучи прихильником "руZZкого міра" та підтримуючи на території України незаконне вторгнення та проведення військово-терористичних дій представниками збройних формувань Російської Федерації, за допомогою "Telegram", передавав представникам так званої "ЛНР" інформацію щодо кількості, розміщення та переміщення військової техніки Збройних Сил України, блокпостів територіальної оборони, прикордонних загонів, чисельності особового складу.

Також чоловік повідомляв про осіб, які допомагають та сприяють Збройним Силам України на території Одеської області, зокрема, колишнього Біляївського та Білгород-Дністровського районів.

Крім того, чоловік, без передбаченого законом дозволу, придбав та зберігав за місцем свого мешкання гладкоствольну вогнепальну зброю та вибухову речовину типу гексоген.

Вироком Приморського районного суду м. Одеси зловмисника визнано винними та засуджено до 8 років ув’язнення з конфіскацією майна.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...