• Головна
  • В Одесі «смотрящий» організував наркотрафік у виправну колонію суворого режиму,- ФОТО
15:41, 27 травня 2022 р.

В Одесі «смотрящий» організував наркотрафік у виправну колонію суворого режиму,- ФОТО

В Одесі «смотрящий» організував наркотрафік у виправну колонію суворого режиму,- ФОТО

В Одесі правоохоронці затримали групу осіб, які налагодили постачання наркотичних засобів у виправну колонію суворого режиму.

Одеське районне управління поліції № 1.

Організував та контролював наркотрафік один із «смотрящих» за локальною дільницею, де він відбуває покарання за вчинення тяжкого злочину разом зі ще 150 ув’язненими. Використовуючи свій авторитет у злочинному світі 33-річний злочинець залучив у спільники двох раніше судимих жителів Одеси, які перебували на волі. Один з чоловіків формував замовлення, а інший передавав до режимного об’єкту.

В Одесі «смотрящий» організував наркотрафік у виправну колонію суворого режиму,- ФОТО, фото-1

Викрили діяльність злочинної групи співробітники Управління міграційної поліції ГУНП в Одеській області спільно з оперативним відділом ДУ «Одеська виправна колонія» та відділом оперативно-розшукової роботи у Південному регіоні УОРД.

Разом зі слідчими відділу поліції № 1 Одеського районного управління поліції № 1, за силової підтримки спецпідрозділу «КОРД» та батальйону поліції особливого призначення, правоохоронці провели ряд обшуків в місцях утримання і проживання фігурантів та вилучили звідти понад пів кілограма канабіса й метадону на кілька десятків тисяч гривень, автомобіль, пістолет невідомого походження, мобільні телефони, чорнові записи та інші речові докази їхньої протиправної діяльності.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Малиновської окружної прокуратури міста Одеси оголосили правопорушникам підозри за ч.2 ст.307 Кримінального кодексу України. Чоловіки, 1979 та 1987 р.н., затримані в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

В Одесі «смотрящий» організував наркотрафік у виправну колонію суворого режиму,- ФОТО, фото-9

Слідство триває. Встановлюється причетність до даного злочину ще ряду осіб.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_одеси
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...