• Головна
  • Hillel IT School запустили програму для для осіб які були вимушені покинути своє місце проживання та переїхати - надає 2 000 гривень для навчання на будь-якому курсi
Новини компаній
13:00, 27 травня 2022 р.

Hillel IT School запустили програму для для осіб які були вимушені покинути своє місце проживання та переїхати - надає 2 000 гривень для навчання на будь-якому курсi

Новини компаній

Згідно з дослідженням Міжнародної організації з міграції 11,2 млн українців та українок були змушені покинути свої будинки через війну, з них понад 7 млн переїхали у безпечніші регіони країни та стали внутрішніми переселенцями.

Офіційно цей статус можна отримати у додатку Дія, а разом із ним — і виплати від держави.

Ми в Hillel IT School не залишаємось осторонь у прагненні надати підтримку нашим співгромадянам, які змушені були переїхати до інших регіонів через війну.

Тому ми запустили спеціальну програму.

Тепер усі українці та українки, які набули статусу тимчасово переміщеної особи, можуть отримати 2000 грн на навчання на будь-якому нашому курсі.

Для цього просто потрібно пройти реєстрацію і підкріпити відповідний документ.

Реєстрація тут https://bit.ly/39lT4un

Ми вважаємо, що навчання новому та здобуття нової професії —– це важливо, особливо під час війни. Українці та українки повинні мати доступ до освіти, мати можливість перепрофілюватись та запустити свою нову кар'єру.

Під час війни важливо мати ту професію, яка дозволяє працювати дистанційно, отримувати стабільну зарплату і мати перспективи в майбутньому.

Тож не втрачайте нагоди навчатися, якщо є така можливість!

І пам'ятайте — все буде Україна!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...