• Головна
  • Друкарня Вольф в умовах війни: український бізнес, живи!
Новини компаній
13:00, 26 травня 2022 р.

Друкарня Вольф в умовах війни: український бізнес, живи!

Новини компаній

В умовах війни Друкарня Вольф щодня стикається з багатьма складнощами: брак паперу та інших витратних матеріалів, порушення в системі логістики, нестача кваліфікованого персоналу. При цьому є необхідність та бажання керівництва підтримувати співробітників, виділяти ресурси на допомогу ЗСУ, бути надійним поліграфічним партнером українському бізнесу. Нещодавно компанії вдалося перезапустити виробництво – і сьогодні вона святкує своє 27-річчя.

Друкарня Вольф в умовах війни: український бізнес, живи!, фото-1

Із перших днів війни весь топ-менеджмент компанії разом із засновником залишався у Києві. На виробництві працювало безпечне укриття, до якого регулярно доставлялася гаряча їжа, ліки та інші необхідні речі.

Майже одразу потрібно було пристосуватися до нових умов. Виникла потреба у поліграфічній продукції для ЗСУ та Територіальної оборони, а також для деяких комерційних підприємств, чий бізнес не постраждав.

Друкарня Вольф зіткнулася із рядом проблем. Насамперед, відчувався брак персоналу: хтось залишив Київ, а хтось не міг дістатися виробничих приміщень. Крім того, виникли перебої з папером та іншими витратними матеріалами, було порушено побудовану роками потужну систему логістики.

Бажання жити та працювати, розвивати економіку України допомогли керівництву запустити виробництво та почати виконувати замовлення вже у перший військовий тиждень, причому всі наклади для збройних сил виготовлялися абсолютно безкоштовно.

Сьогодні зберігається небезпека ракетних обстрілів, проблеми з поставками. Попри усе компанія друкує як державні, так і комерційні тиражі. Офіси готові приймати клієнтів, а точки самовивезення по всій Україні - видавати замовлення. Сайт, як і завжди, працює цілодобово, а менеджери на гарячій лінії допомагають тим, кому не вдається запустити наклад в роботу самостійно.

Друкарня Вольф прагне зробити першокласну поліграфію з унікальним оздобленням доступною навіть для невеликих підприємств і часто пропонує різноманітні акції. Так, на честь дня народження компанія підготувала для всіх клієнтів щедрий подарунок: 27% знижки на замовлення із промокодом WLF-BIRTHDAY27. Акція триває до кінця травня!

Також до 27 травня 27% знижка діє і для корпоративних клієнтів. Покваптесь скористатися!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...