• Головна
  • В Одесі спростували брехню рф про вогневі позиції ЗСУ у школах
11:50, 24 травня 2022 р.

В Одесі спростували брехню рф про вогневі позиції ЗСУ у школах

В Одесі спростували брехню рф про вогневі позиції ЗСУ у школах

В Одеській міськраді заявили, що інформація рф про нібито розміщення вогневих позицій українських військових у школах Одеси це чергова брехня росіян.

Ситуацію прокоментувала очільниця міського департаменту освіта і науки Олена Буйневич.

За словами Буйневич, наразі у трьох зазначених закладах освіти Суворівського району перебувають лише охорона, вчителі та дирекція, які готуються до закінчення навчального року.

«Міністерство оборони Росії бреше. Ну, не вперше. Їм не звикати. Я розумію і поділяю хвилювання мешканців густонаселених мікрорайонів шкіл № 40 (була в минулих зведеннях), 14 та 71. Там довкола висотки. Острівці приватного сектора та великі „чешки“, „хрущовки“, типові для спальних районів. Там немає жодних „вогневих позицій, бронетехніки та артилерії“. Там є сторож, директор, вчителі. Люди заповнюють журнали, виходять на уроки онлайн, готуються до закінчення навчального року,» — додала чиновниця.

Міністерство оборони рф не вперше розповсюджує подібні фейки. Раніше вони вигадували нісенітниці про розташування позицій ЗСУ у катакомбах, обласних лікарнях та на Одеській кіностудії.

Читайте також: Росіянам наснилися нацисти с ПВО на теріторії Одеської кіностудії,- ВІДЕО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_одеси #Буйневич
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...