• Головна
  • На Одещині рятувальники знайшли снаряд та виявили тіла двох чоловіків у зачинених квартирах
09:26, 24 травня 2022 р.

На Одещині рятувальники знайшли снаряд та виявили тіла двох чоловіків у зачинених квартирах

На Одещині рятувальники знайшли снаряд та виявили тіла двох чоловіків у зачинених квартирах

На Одещині рятувальники на двух різних адресах знайшли померлих людей. Розкривши замкнені квартири, фахівці виявили тіла господарів.

Про це повідомляється у зведенні оперативної інформації ДСНС на Одещині.

Доба в Одесі пройшла без надзвичайних ситуацій. Усього було зафіксовано 11 пожеж, з яких 1 в Одесі та 10 у районах області. З них – 4 виїзди на спалах сухої рослинності на загальній площі 0,117 га.

Крім того, рятувальники виїжджали на виклики з відкриття дверей – господарі квартир довгий час не виходили на зв'язок. У Білгород-Дністровському на вулиці Військової Слави рятувальники відчинили двері квартири, де виявили тіло господаря 1967 року народження.

Ще один тривожний дзвінок надійшов одеським рятувальникам - виїхавши на вулицю Мечникова, співробітники ДСНС проникли у закриту квартиру, де знайшли тіло 55-річного загиблого чоловіка.

У понеділок вранці, на вулиці Парусній у Чорноморську сталася резонансна пожежа – спалахнув гараж та автомобіль. Вогонь швидко перекинувся на сусідні споруди. Загальна площа займання становила 30 кв. м. Внаслідок пригоди вигоріло майно в приміщенні, пошкоджено поряд розташовані два гаражі. У гасінні вогню брали участь 13 пожежників, їм вдалося вчасно згасити автомобіль, що стояло в одному з гаражів. Загиблих та постраждалих у пригоді немає.

Протягом останньої доби рятувальники знищили один артснаряд 76 мм часів Другої світової війни. Небезпечний предмет було виявлено у селі Нова Долина Одеського району.

Крім того, в Одесі на вулиці Генерала Бочарова, співробітники ДСНС допомогли демонтувати металевий лист з даху магазину «Взуття та аксесуари», який загрожував падінням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_одеси
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...