• Головна
  • На Одещині чоловік вдарив односельця ножем у груди, коли той вдарив його вилкою по обличчю, - ФОТО
13:01, 21 травня 2022 р.
Надійне джерело

На Одещині чоловік вдарив односельця ножем у груди, коли той вдарив його вилкою по обличчю, - ФОТО

На Одещині чоловік вдарив односельця ножем у груди, коли той вдарив його вилкою по обличчю, - ФОТО

На Одещині поліцейські притягують до відповідальності 52-річного чоловіка за спричинення тяжкого тілесного ушкодження односельцю.

Про це повідомили в ГУНП. 

Подія сталася у Великодолинській селищній територіальній громаді, за місцем мешкання правопорушника, коли він з двома знайомими розпивали алкогольні напої.

Один з гостей навів метушню за столом через телефон, який не міг знайти, і розізлив цим господаря. Той нагримав на 39-річного чоловіка, за що отримав від нього у відповідь вилкою по обличчю. Не довго думаючи, ображений власник оселі схопив кухонний ніж зі столу і наніс своєму кривднику удар у грудну клітку.

Конфлікт вичерпав себе, і постраждалий, відмовившись від виклику швидкої допомоги, пішов додому. Але до місця призначення він не дійшов: по дорозі йому стало зле.

На Одещині чоловік вдарив односельця ножем у груди, коли той вдарив його вилкою по обличчю, - ФОТО , фото-1

Непритомного чоловіка виявили за кілька годин і госпіталізували. Після операції медики зазначили: час йшов на хвилини. Пацієнтові дуже пощастило, що його вчасно помітили.

Слідчі територіального підрозділу поліції оголосили правопорушнику підозру за ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України. Чоловіка затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу. Тепер правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...