• Головна
  • "Драгер" зашкалював: одеські патрульні перевірили дуже п'яного водія, - ВІДЕО
11:25, 20 травня 2022 р.
Надійне джерело

"Драгер" зашкалював: одеські патрульні перевірили дуже п'яного водія, - ВІДЕО

"Драгер" зашкалював: одеські патрульні перевірили дуже п'яного водія, - ВІДЕО

Протягом минулої доби патрульні відпрацювали 907 викликів. Перевірено 44 підозрілі особи. Виявлено 12 фактів керування транспортом у нетверезому стані. Ніч в Одесі та області пройшла без обстрілів та тривог.

Про це повідомила спікер патрульної поліції Одеси Алла Марченко.

Щодо нетверезих водіїв. У кермувальника, який сам спинився на вулиці Нескучній, в крові було виявлено таку кількість алкоголю, що прилад "Драгер" зашкалював. 

На другому місці антирекорду опинився водій автівки Toyota. Його зупинили на вулиці Рішельєвській. "Драгер" підтвердив наявність алкоголю в крові - 1.83 проміле. 

Водії отримали адмінпротоколи та були відсторонені від кермування транспортними засобами. За свої вчинки вони будуть відповідати у суді. 

Сьогодні, 20 травня, вночі патрульні отримали виклик про адміністративне правопорушення на вулиці парковій. 

"Заявниця пояснила, що бачить, як невідомий чоловік намагається потрапити до приміщення аптеки та ламає двері. На місці виклику патрульні затримали чоловіка, який співпадав з наданими прикметами. Також виявили пошкодження дверей аптеки. Чоловіка передали слідчим", - розповіла Алла Марченко. 

Вчора, 19 травня, біля одного з дачних кооперативів патрульні звернули увагу на чоловіка, який, побачивши патрульний автомобіль, почав тікати та забіг в дрвір. Чоловік чинив опір. Оглянувши прилеглу територію, патрульні виявили паростки конопель, а в будинку були знайдені сухі наркотичні рослинні речовини. Як з'ясувалося згодом, чоловік неоднарозово вже притягувався до відповідальності за аналогічні правопорушення. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...