• Головна
  • В Одесі патрульні знайшли гранату та затримали кількох підозрілих людей, - ВІДЕО
13:52, 3 травня 2022 р.
Надійне джерело

В Одесі патрульні знайшли гранату та затримали кількох підозрілих людей, - ВІДЕО

В Одесі патрульні знайшли гранату та затримали кількох підозрілих людей, - ВІДЕО

Вчора, 2 травня, місто зазнало обстрілів. Є потерпілі та є втрати. Ніч пройшла спокійно. Патрульні доповіли, як вони працювали під час комендантської години.

Про це детальніше розповіла спікер патрульної поліції Одеси Алла Марченко.

Сьогодні, 3 травня, зранку завершилась тривала комендантська година, яка пройшла без грубих порушень. Однак, не зважаючи на тимчасову заборону пересування містом без вагомих причин та спеціальних перепусток, вчора зранку був зупинений водій в Приморському районі, який керував автівкою напідпитку. Також були і порушники пішоходи.

"Деяких відправляли додому після профілактичною бесіди, а 15 осіб були доставлені до відділень поліції для з'ясування та встановлення осіб. У кількох з них були знайдені в телефонах активні переписки та фото з абонентами країни-агрессора. Їх передали слідчим для подальшого з'ясування питань", - розповіла Алла Марченко. 

Також вчора, ввечері, на вулиці Малиновського правоохоронці зупинили чоловіка за порушення комендантської години. Як з'ясувалось, він є закладником наркотичних речовин, що він сам і підтвердив. Окремо патрульними було знайдено в його телефоні переписки, що підтвердили преченість чоловіка до продажі заборонених речовин. Його передали слідчим.

Під час комендантської години патрульні знайшли предмет, схожий на гранату. 

"Ми продовжуємо отримувати повідомлення про зброю, вибухівку та боєприпаси. Вчора на вулиці Героїв Крут був знайдений пакет, в якому знаходився предмет, схожий на гранату. На місце викликали вибухотехніків, які перевіряли його", - розповіла спікер патрульної поліції. 

Читайте також: В Одесі дванадцяту добу тимчасово не функціонує один з трамвайних маршрутів

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...