• Головна
  • В Одесі під уламками будинку, в який поцілили рашисти, було знайдено лист зі зверненням до росіян, - ФОТО
11:59, 27 квітня 2022 р.
Надійне джерело

В Одесі під уламками будинку, в який поцілили рашисти, було знайдено лист зі зверненням до росіян, - ФОТО

В Одесі під уламками будинку, в який поцілили рашисти, було знайдено лист зі зверненням до росіян, - ФОТО

В Одесі на місці трагедії, яка сталася 23 квітня, було знайдено лист зі зверненням до росіян.

Про це повідомляє кореспондент 048.ua 

Нагадаємо, що в Одесі 23 квітня близько 14:35 російська ракета забрала життя 7 українців, серед яких була тримісячна дівчинка з мамою та бабусею і молода сімейна пара, яка чекала на первістка. Смертельне залізяччя влучило в шістнадцятиповерховий житловий будинок у Київському районі міста, після чого епіцентр вибуху був охоплений полум'ям. Пожежа сталася в квартирах на 4 та 5 поверхах.

Ще близько доби рятувальникам знадобилось, щоб розгребти завали, а разом з тим вони шукали під ними живих людей і тіла загиблих. Правоохоронці фіксували наслідки рашистського злочину.

Вже 24 квітня, після слідчих дій та вивчення місця трагедії криміналістами, були залучені комунальники, яким доручили прибрати те, що колись було стінами затишних одеських квартир, і те, що колись було речами мешканців цих квартир. Саме серед таких речей, коли кореспондент 048.ua фотографував місце трагедії, співробітники комунальної служби знайшли листочок і запропонували його забрати. Мовляв, все одно з уламками стін та іншими речами він буде вивезений на смітник, а так його можна буде зберегти в редакції.

З першого погляду здавалося, що переданий лист паперу якимось чином акуратно був вирваний вибуховою хвилею зі звичайного зошиту, а перекреслені слова натякали на те, що це міг бути чорновик школяра. Така картина нагнала дуже сумні думки.

Комунальники, які вже бігло прочитали, що написано на личточку, порадили кореспонденту 048.ua також ознайомитись з текстом. 

Після прочитання трагедія, яка приголомшила всю Одесу, стала сприйматися ще трагічніше, хоча, здавалося б, що більше вже нема куди. Цей лист був адресований росіянам. Ми не знаємо, хто автор написаного і яка доля цієї людини. Натомість ми пропонуємо нашим читачам також ознайомитись зі змістом. 

Щоб вам зручніше було читати, редакція 048.ua підготувала цифрову версію тексту. При цьому ми не вносили жодних змін до написаного, а просто перенесли буквально все, що було на листі. 

Зважаючи на те, що текст написаний не структурно і в певній мірі рвано - це був крик душі автора, який тремтячими руками писав лист зі зверненням до росіян, які могли б вплинути на ситуацію і не допустити або хоча б припинити кровопролиття та геноцид українського народу, який вони так люблять називати "братскім".

Росіяни могли б припинити війну, яку розв'язав путін, натомість вони просто покірно відправляють на вірну смерть своїх "дєтєй, внуков, мужєй, братьєв і женіхов", які псують життя українцям, бо їм "пріказалі командіри", пояснивши, що українці люблять і цінують свободу, а це розкіш, яка доступна на росії тільки так званим елітам.

За наше бажання та право жити вільно в наші будинки летять снаряди, міни та ракети, одна з яких влучила в будинок, біля якого було знайдено лист зі зверненням до росіян. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #Україна
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...