• Головна
  • Ціни на відпочинок у Єгипті 2022
Новини компаній
11:00, 29 листопада 2021 р.

Ціни на відпочинок у Єгипті 2022

Новини компаній

Хочете відпочити від роботи та зарядитися позитивною енергією? Вирушайте до Єгипту та реалізуйте все задумане. Це чудова пропозиція, якою може скористатися кожен бажаючий. Ціни на відпочинок в Єгипті є прийнятними, а рівень сервісу відповідає очікуванням. Можна вибрати відповідний варіант і на тиждень забути про проблеми, про домашні та робочі обов'язки.

Гарячі тури – шанс заощадити гроші

Гарячі тури – вигідні пропозиції, від яких важко відмовитись. Це путівки, на які суттєво знижено ціни та передбачається виліт на найближчі дати. Їх можна одразу купити та вирушити у подорож.

Ціни на відпочинок у Єгипті 2022 , фото-1

Найчастіше туристів цікавлять Шарм-ель-Шейх та Хургада. Шарм-ель-Шейх – популярний курорт, на якому створено чудові умови для відпустки. Тут є все для відпочинку та розваг: екскурсії, розкішні номери в готелях, прогулянки на яхті, дайвінг, магазини та ресторани. У Шарм-ель-Шейху чисті та доглянуті пляжі. Можна купатися, засмагати та насолоджуватися життям. Готелі розташовані поблизу моря. У багатьох готелях працюють басейни та водні гірки, можна пограти у більярд та піти у тренажерний зал.

Ціни на відпочинок у Єгипті 2022 , фото-2

Обираючи гарячі тури в Єгипет, довго не роздумуйте. Охочих багато, тому потрібно швидко все вирішити та встигнути скористатися вигідною пропозицією. Які ж ціни на відпочинок у країні стародавніх пірамід? Як варіант, можна вибрати путівку до Шарм-ель-Шейху та зупинитися в готелі Sharm Bride Resort Aqua Park & ​​Spa 4*. Ціна такого туру складає приблизно 10 000 грн на двох дорослих людей. До послуг туристів трансфер, страховка, номер, сніданок та вечеря. Для гостей створені чудові умови: затишні номери, смачна їжа, прокат автомобілів, сейф. Любителі розваг обирають те, що більше подобається: диско-клуб, аквапарк, настільний теніс.

Хургада – ще один курорт, що подобається туристам. До популярних напрямків відноситься пляжний відпочинок, екскурсії та розваги. Туристи купаються в морі, займаються дайвінгом та віндсерфінгом, катаються на верблюдах та на квадроциклах. На курорті багато готелів різного класу. У Хургаді розташовані три аквапарки. До головних визначних пам'яток міста належить мечеть Абдульхасана Ельшазі та акваріум. Для любителів гострих відчуттів працює атракціон «Вертикальний зліт».

Які ціни на відпочинок у Хургаді? Завжди можна знайти тур і без зволікання вирушити на відпочинок. Одним із варіантів є проживання у готелі Zahabia Hotel & Beach Resort 3*. Вартість такої пропозиції на двох – приблизно 12 000 грн. У цю суму включено авіапереліт, а також додаткові послуги (трансфер та страховка). У готелі створені гарні умови для гостей. Мається на увазі власний пляж, шезлонги та парасольки, відкритий басейн. У ресторані кухарі готують страви азіатської кухні, а в барі є великий вибір коктейлів.

Якщо Ви давно не відпочивали і Вам завжди щось заважає, оберіть гарячий тур 2022! Це найкращий варіант, під яким мається на увазі економія грошей та повноцінний відпочинок у Єгипті. Наприклад, можна купити путівку та зупинитися в готелі Sand Beach Hotel 3*. Вартість такої пропозиції – біля 14 000 грн на двох дорослих людей. У суму входить авіапереліт, проживання в номері протягом восьми днів та харчування. Також оплачується трансфер та страховка. У готелі Хургади можна відпочити та розважитися. Гості користуються парасольками та шезлонгами, відвідують бар та ресторан, замовляють екскурсії.

Переваги гарячих турів

Гарячий тур – спонтанна поїздка, яку не потрібно заздалегідь планувати. Можна переглянути перелік пропозицій і без довгих роздумів вирушити на відпочинок. До переваг такого рішення належить:

  • низька ціна – ключовий момент для тих, хто хоче заощадити гроші та добре відпочити. На тури до Єгипту надаються суттєві знижки. Не треба складати гроші цілий рік. Можна знайти прийнятний варіант та скористатися ним;
  • приємні бонуси – у багатьох випадках до туру додається безкоштовна екскурсія, сеанс масажу в СПА-центрі або інший бонус;
  • оперативність – можна все кинути та виїхати на відпочинок найближчим часом (завтра або за пару днів). Головне, швидко прийняти рішення, зібратися та вирушити на відпочинок;
  • вибір із кількох варіантів – можна переглянути перелік пропозицій та підібрати оптимальний варіант з урахуванням власних побажань.

Відпочинок в Єгипті – тепле море, чисті пляжі, гарний сервіс у готелях та смачна кухня. Обравши гарячий тур, Ви не пошкодуєте. Ви заощадите гроші та відпочинете від повсякденних турбот. У Єгипті можна насолодитися чудовими краєвидами, ознайомитися з відомими пам'ятками, скористатися послугами СПА-центрів при готелях. Для любителів розваг є багато цікавих пропозицій, починаючи з дайвінгу і закінчуючи вечірньою шоу-програмою!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Єгипет #відпочинок #тури
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...