• Головна
  • Отдых в Карпатах: усадьбы, гостиницы, виллы и частные дома в Карпатах
Партнерский спецпроект
18:01, 23 червня 2021 р.

Отдых в Карпатах: усадьбы, гостиницы, виллы и частные дома в Карпатах

Партнерский спецпроект
Отдых в Карпатах: усадьбы, гостиницы, виллы и частные дома в Карпатах

Лікувальний відпочинок у “Поезії Мандрів” для дорослих та дітей

У селищі Східниця на Вас чекає бутік-готель з унікальним дизайном та захопливими краєвидами. “Поезія Мандрів” — тут лікує навіть повітря!

Бутік-готель з незвичайним інтер’єром запрошує Вас на відпочинок та оздоровчі процедури. “Поезія Мандрів” розташована в мальовничій хвойній місцевості, де повітря насичене лікувальними ефірними смолами. Відпочинок у селищі Східниця позитивно вплине на весь Ваш організм, адже свіже повітря зарядить Вас енергією, покращить загальне самопочуття та життєвий тонус.

Тут Ви можете пройти повний комплекс оздоровчих процедур з галузей фізіотерапії та грязелікування. Мінеральні джерела Прикарпаття та знаменита Нафтуся (відома мінеральна вода з унікальним складом) якнайкраще впливають на тонус шкіри та роботу внутрішніх органів.

Маленькі гості бутік-готелю зможуть прийняти пінну ванну з заспокійливим ефектом, випити кисневу пінку, отримати шоколадне обгортання. Для дітей у “Поезії Мандрів” розроблено спеціальне корисне та смачне меню, збудований великий майданчик з батутами і гойдалками.

Інтер’єр бутік-готелю приємно вразить своїх гостей неповторним дизайном. Кожна кімната, ніби витвір мистецтва, отримала унікальне оздоблення. Чекаємо на Вас у “Поезії Мандрів” — лікуйтесь та відпочивайте в найкращому місці!

Контакти:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...