• Головна
  • Як отримати авто Fiat Ducato в кредит
Новини компаній
13:00, 4 червня 2021 р.

Як отримати авто Fiat Ducato в кредит

Новини компаній

nVcNs2IkHl_pGEEK-6B7iL4T6d-68PzdBbxoot0ordgbSGOT9AyI0LxhzRKBWDQKtF68PiRYwey0zkiSjETZxPzaFlQALqY8d8IcbAMjhLaJczTErx7vKkd383pXmR-YF1NIzQgb

Купівля автівки - вигідне капіталовкладення для бізнесу. Але одразу витягти з обороту фірми кілька десятків тисяч доларів складно, та і навіщо це робити, якщо можна без проблем купити Fiat Ducato в кредит на 7 років? Ми запитали в офіційного дилера комерційних автівок Fiat Professional, як отримати кредитування на купівлю нової автівки з салону. 

Хто може взяти Fiat Ducato в кредит

Вимоги до позичальника не суворі. Кредитують всіх громадян України, віком від 21 до 65 років. Але у віці 21-25 років потрібен ще поручитель за договором. Все, що маєте зробити - написати заяву до банку, який кредитує на “Фіати”, надати довідку про фінансовий стан та рахунок-фактуру з автосалону, де на вас чекає обрана автівка. 

У деяких випадках фінансова установа може прийняти рішення про видачу кредиту і без довідки про доходи, а саме, коли надано перший внесок у розмірі від 30% вартості авто. 

Чи можна отримати автокредит без переплат

Залежно від терміну кредитування та розміру першого внеску можна отримати пільгову відсоткову ставку за договором - 0,01%, а це фактично без переплати. 

Якщо перший внесок становить 20% і ви сплачуєте остаточну суму за рік, ваша відсоткова ставка - 0,01%. 

Такий самий відсоток дають тим, хто обирає термін кредитування на 7 років, проте при оформленні вже вносить 60% від вартості автівки. За інших умов відсоткова ставка сягає до 5%. Детальніше всі умови можна прочитати на сайті дилера fiatprofessional.ua.

Приховані платежі - чи варто перейматися?

Згідно з умовами кредитування нових автомобілів італійських марок, за купівлю Fiat Ducato може передбачатися разова комісія за договором, але про необхідність її сплати позичальника попереджають одразу. Також роз’яснюють умови, коли цього платежа можна уникнути. Схема щомісячних платежів прозора. Розмір внеску залежить від строку кредитування та тіла кредиту, що залишилося після сплати першого внеску. 

Навіщо брати комерційний Fiat Ducato в кредит

За певних умов у договорі кредитування є майже безвідсотковим. Тобто, новий власник не переплачує банкові та сплачує за кредит відповідно до графіка платежів. І з першого дня користується автівкою для бізнесу та власних цілей без обмежень.

Крім того, на авто, купленому на виплат, безпечніше їздити. Адже за умовами надання позики потрібно оформити повне КАСКО - це єдина страховка, що покриває всю можливу шкоду навіть через стихійні лиха. Звичайна автоцивілка, як відомо, покриває лише шкоду, яку водій завдав автотранспорту постраждалої сторони.  

Враховуючи можливість отримати кредит без довідки про доходи, стати власником нового комфортабельного авта можна навіть з посередніми прибутками й збільшувати дохідність бізнесу вже користуючись Fiat Ducato для перевезення працівників, поставки, доставки чи транспортної експедиції.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...