• Головна
  • «lifecell Академія»: 277 школярів Одеської області, які перемогли в програмі, отримали рік безкоштовного мобільного зв’язку
Новини компаній
15:00, 4 червня 2021 р.

«lifecell Академія»: 277 школярів Одеської області, які перемогли в програмі, отримали рік безкоштовного мобільного зв’язку

Новини компаній

У школах Одещини завершився мотиваційний проєкт «lifecell Академія» від мобільного оператора lifecell. Загалом у ньому взяло участь 1839 учнів та класних керівників із 11 шкіл невеликих населених пунктів області. Впродовж навчального семестру вони змагалися за звання найкращого класу за середнім балом успішності.

За результатами програми переможцями стали 288 школярів та їхніх класних керівників. Усі вони отримали нагороди: дипломи переможця «lifecell Академії», сувеніри lifecell і цілий рік безкоштовного мобільного зв’язку з тарифними планами «Інтернет БЕЗМЕЖ» або «Смарт Лайф».

За словами представників оператора, такі стартові пакети було обрано в якості подарунку через великий обсяг гігабайтів інтернету, щоб дати учням можливість постійного доступу до глобальних ресурсів, адже інтернет відкриває безмежні можливості для розвитку та навчання.

Оскільки lifecell активно підтримує національний спорт і заохочує дітей в регіонах брати участь у різноманітних змаганнях, усі школи-учасники проєкту отримали м’ячі для гри у футбол, волейбол і регбі.

«Ми радіємо, що «lifecell Академія» допомогла мотивувати молодь до навчання. Особливо затребуваною стала програма під час карантину та віддалених занять адже доступ до інтернету є актуальним незалежно від того, де ви проживаєте ― у великому місті чи селі.

Наша команда отримала безліч позитивних відгуків від школярів і вчителів, тож не зупинятиметься на досягнутому. lifecell й надалі активно розширюватиме 4G-покриття в Одеській області для того, щоб дедалі більше молоді мало необмежені можливості для розвитку та навчання, які відкриває швидкісний інтернет», ― зазначив Іван Ануфрієв, керівник напряму регіональних продажів та обслуговування клієнтів lifecell.

З початку року lifecell запустив 4G ще в 303 населених пунктах Одеської області, де проживає понад 214 тис. мешканців. До кінця червня ще 179 населених пункти області отримають швидкісний інтернет від lifecell.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...