• Головна
  • Вивчення англійської мови - ключ до успіху
Новини компаній
15:13, 28 травня 2021 р.

Вивчення англійської мови - ключ до успіху

Новини компаній

У сучасному світі знання англійської мови – це дійсно ключ до успіху, який відкриває безліч нових можливостей. SPEAK WELL школа англійської мови київ допоможе вам стати ще на крок ближче до вашої мрії. Мова активно використовується в діловому середовищі, тому її знання може стати значною перевагою при працевлаштуванні. Англійська вже давно стала мовою, якою розмовляють у всьому світі, тому ваші подорожі будуть спокійнішими та комфортними. Більш того, знаючи англійську, ви зможете з легкістю дивитися фільми та читати книги в оригіналі. SPEAK WELL це:

  • англійська для дітей, та дорослих;
  • підготовка до ЗНО;
  • індивідуальний курс або у групі;
  • допомога студентам;
  • ділова англійська;
  • підготовка до IELTS та ще безліч пропозицій.
Вивчення англійської мови - ключ до успіху, фото-1

Курс ділової англійської - чому він того вартий

За допомогою SPEAK WELL, ви подолаєте бар'єр в розмові по-англійськи, та ваша професійна кар'єра вийде на абсолютно новий рівень. Чи знаєте ви, що понад 60% співробітників міжнародних компаній не можуть брати активну участь в ділових дискусіях, проводити презентації або вести переговори англійською мовою (Global English Research). Експансія компаній за кордон стала фактом, й спілкування англійською мовою, в тому числі ділова англійська, сьогодні має важливе значення для забезпечення конкурентоспроможності, особливо коли ви працюєте в такому розвиненому місті, як Київ.

Незалежно від того, чи є ви менеджером у великій міжнародній компанії або ведете власний бізнес, знання англійської мови - ваш квиток до кар'єри та глобальним можливостям. Мовні курси – це рішення для компаній, завдяки якому ви придбаєте впевненість в спілкуванні, а ваша компанія отримає працівника, для якого мовний бар'єр не є перешкодою. SPEAK WELL розробляє курси ділової англійської індивідуально для кожного з наших клієнтів, щоб вони вивчили саме ту англійську мову, яка їм потрібна для досягнення своїх бізнес-цілей. Курс ділової англійської мови - це програма, яка використовується для розвитку мовних компетенцій, ефект від якої можна побачити вже через кілька місяців. 

Для кого призначені інтенсивні мовні курси

Такі курси призначені для кожної людини, якій необхідно швидко закріпити вже набуті навички усного та писемного мовлення, а також хто хоче використовувати їх на більш високому рівні. Це одна з причин, чому кращі мовні школи пропонують «прискорені» курси, які дозволяють швидко розвинути навички володіння певною мовою.
Отже, вони не обов'язково повинні бути курсами рівня A1. Часто інтенсив англійська мова вибирають люди з високим рівнем володіння мовою (B2). Саме тоді їх навчають за короткий час, щоб вони могли похвалитися повним володінням мовою (C1/C2).
Проте, особливо інтенсивні мовні курси рекомендуються тим, хто виїжджає за межі країни на тривалий період часу, а також тим співробітникам, які хочуть таким чином домогтися підвищення по службі або кращої роботи. Студенти та старшокласники також записуються на цей тип курсів. В останньому випадку мова йде в основному про підготовку до письмового та усного іспиту з англійської мови.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...