• Головна
  • Напередодні великодніх і травневих свят компанія «Таврия В» відкриває одночасно два магазина в Одесі
Новини компаній
17:00, 30 квітня 2021 р.
Надійне джерело

Напередодні великодніх і травневих свят компанія «Таврия В» відкриває одночасно два магазина в Одесі

Новини компаній
Напередодні великодніх і травневих свят компанія «Таврия В» відкриває одночасно два магазина в Одесі

30 квітня 2021 року в Одесі, на Балківській, 28 мережи супермаркетів «ТАВРИЯ В», магазинів косметики та побутової хімії «БЛИСК&ВІДРО» відкривають нові торговельні об'єкти.

Мешканці будинків, що розташовані в безпосередній близькості до нових магазинів, з нетерпінням чекали на відкриття, що не дивно. Адже сьогодні супермаркети «ТАВРИЯ В» - це зручні магазини біля будинку, в яких є найбільш необхідний асортимент, а ціни доступні, в яких легко орієнтуватися та знаходити потрібний товар. Компанія «ТАВРИЯ В» завжди прагне задовольнити потреби покупців, створює комфортні умови для покупок, дає можливість заощадити час, забезпечуючи при цьому доступний рівень цін. Саме з цією метою зараз компанією реалізується масштабна програма, у межах якої магазини відкриваються у новій концепції. Програма передбачає встановлення сучасного обладнання, ефективну організацію та новий дизайн торговельного простору і зовнішнього оформлення.

Новий супермаркет «ТАВРИЯ В» на Балківській, 28 вмістив до себе необхідний асортимент товарів: відділ свіжих овочів та фруктів; молочної та гастрономічної продукції; відділ свіжого м'яса, де представлений широкий вибір свіжої свинини, телятини, м'яса птиці; широко представлені кондитерські вироби, напої, відділ органічної та безглютеновой продукції. У відділі кулінарії – різноманіття свіжих готових страв, які зручно взяти додому, якщо немає часу на приготування вечері. При цьому, з 30.04 по 31.12.2021 після 20.00 тут діє знижка 30 відсотків.

У супермаркеті працює відкрита пекарня, яка оснащена високотехнологічним французьким обладнанням. Процес організований таким чином, що покупці можуть безпосередньо спостерігати як випікаються хліб, багети, булочки, круасани, сендвічі, печиво. Напередодні свят представлений багатий асортимент гарячої, смачної, ошатної пасхальної випічки. До речі, з 30 квітня по 30 червня 2021 року у супермаркеті діє вечірня знижка 30 відсотків на випічку власного виробництва.

Простір супермаркету вражає інноваційними рішеннями та дизайнерськими знахідками, які роблять магазин стильним та комфортним для покупців. Комбінована система вентилювання, охолодження та опалення, відмінно спроектоване розміщення торгового обладнання, зручна навігація, акцентне освітлення налаштовує до приємного процесу здійснення покупок.

На здійснення покупок не доведеться витрачати багато часу: для зручності покупців у супермаркеті встановлено вісім кас, чотири з яких - сучасні каси самообслуговування. Каси можуть обслуговувати одночасно великий потік покупців, при цьому покупку можна оплатити картою і смартфоном.

У прикасовій зоні працює кавовий автомат у форматі coffee to go. Бажаєте «Американо» або «Еспрессо з молоком»? А може «Рістретто» або «Капучіно»? Обирайте самостійно будь-який кавовий напій та візьміть з собою.

У супермаркеті працює пункт обміну валют, банкомат, платіжні термінали. Поруч зручно розташовані аптека, перукарня, магазин косметики та побутової хімії «БЛИСК& ВІДРО».

З мережею магазинів цієї мережі мешканці України добре знайомі - 11 торговельних об'єктів «БЛИСК&ВІДРО» вже кілька років успішно працюють у різних регіонах країни. У магазині представлений великий спектр якісної продукції провідних українських виробників та популярних світових брендів.

Тут можна наповнитися свіжими ідеями облаштування будинку та придбати товари для всієї родини. Особлива увага - товарам для дому, що допомагають зробити житло теплим та затишним, а побут легким та комфортним. Добрі господині знайдуть у новому магазині величезний вибір ексклюзивного посуду власного імпорту - для приготування їжі та сервіровки, широкий вибір форм для випічки, серветок під гаряче, великий асортимент аксесуарів для ванної, різноманітні елементи системи зберігання речей.

Жінок напевно приваблять професійні засоби для індивідуального догляду за собою, декоративна косметика від відомих косметичних брендів. Широко представлена побутова хімія - пральні порошки, миючі та чистячі засоби. Особлива увага - засобам для миття поверхонь від відомих європейських виробників. Відмінно представлені товари для саду та городу, для прикраси інтер'єру, а напередодні свят тут можна придбати великодні прикраси та декор.

Великий діапазон новинок від відомих виробників, система знижок, вигідні акції, уважні консультанти, привабливі ціни на найбільш популярні групи товарів - це лише деякі переваги нового магазину мережі «БЛИСК&ВІДРО».

У нових магазинах «ТАВРИЯ В» та «БЛИСК & ВІДРО» працює програма лояльності «КлеверБонус», яка дозволяє накопичувати бали за покупку, якими можна розраховуватися в супермаркетах мережі «ТАВРІЯ В», «БЛИСК&ВІДРО», «КОСМОС», а також в кафе Romeo & Bagetta, «Т СПРІНТ КАФЕ»,

Тисячі покупців, які прийшли за покупками в нові магазини «ТАВРИЯ В», «БЛИСК& ВІДРО» у дні святкового відкриття отримали подарунки, головними серед яких стали телевізори, мікрохвильові печі, електрочайники, блендери, праски, сковорідки, набір каструль, великі упаковки прального порошку.

Супермаркет «ТАВРИЯ В» на Балківській, 28 працює з 7.00 до 23.00, «БЛИСК& ВІДРО» з 9.00 до 22.00. Приходьте та переконайтеся самі, що нові магазини - зручне місце для комфортних покупок.

«ТАВРИЯ В»: НАС СТАЄ БІЛЬШЕ!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...