• Головна
  • «Таврия В» розвиває мережу компактниих магазинів «Поруч з будинком»
Новини компаній
17:00, 16 квітня 2021 р.
Надійне джерело

«Таврия В» розвиває мережу компактниих магазинів «Поруч з будинком»

Новини компаній

«ТАВРИЯ В ЕКСПРЕС» - це додатковий напрямок, що сьогодні з успіхом успішно розвиває компанія «ТАВРИЯ В», що орієнтується на нові тенденції у сучасному ритейлі. Після тестування нового формату у пілотному проекті керівництво компанії «ТАВРИЯ В» отримало позитивний відгук покупців. Тому було прийнято рішення і далі просувати концепцію міні-магазинів «поруч з будинком». Саме у такому форматі 16 квітня 2021 р. відкрився в Одесі, на вулиці Запорізькій, 12 106-й за рахунком магазин мережі супермаркетів «ТАВРИЯ В».

Молдаванка... Чи можна уявити Одесу без цієї частини старого міста, що збереглася майже без змін протягом довгих років її існування? Чи знаєте ви ще який-небудь район будь-якого міста світу, що став таким загальним поняттям, як, здавалося б, звичайне передмістя? І скажіть, будь ласка, де ще можна відчути подих історії, незвичайний аромат Південної Пальміри, що оповита легендами? Тут, на Молдаванці і сьогодні можна знімати історичні фільми, в яких декорації - не запилюжені павільйони кіностудії, а реальні одеські подвір'я Молдаванки.

Саме тут, на старовинних вуличках Молдаванки мешкав відомий письменник Ісаак Бабель, що увічнив не лише своє ім'я, але і Одесу – наше чудове сонячне місто. Тут, на вулиці Запорізькій (колишньої Глухий) жив легендарний Мішка Япончик. І саме тут тут, у будинку №12 по вулиці Запорізькій, на розі Богдана Хмельницького відкрила свій новий, 106-й за рахунком магазин компанія «ТАВРИЯ В».

Так вже історично заведено, що Молдаванка - мікрорайон, що не насичений великою кількістю супермаркетів. Тому мешканці давно зверталися в адміністрацію «ТАВРИЯ В» з проханням відкрити тут магазин крокової доступності. «ТАВРИЯ В» завжди йде назустріч своїм покупцям. Та не на словах, а робить реальні кроки.

Сьогодні життя змінилося, відбулася зміна поколінь. Сучасні покупці диктують свої вимоги до магазинів. Вони цінують свій час та готові платити більше, щоб його заощадити, прагнуть частіше купувати свіжі продукти, фрукти та овочі. Тому покупцям відтепер зручніше купувати товари у магазині поруч з будинком, ніж їхати в гіпермаркет. Компанія «ТАВРИЯ В», відповідаючи на виклики часу, орієнтується на нові тенденції і намагається наблизитися до місця знаходження своїх покупців. Адже, за словами керівництва, без щирої уваги до покупців, розуміння їх потреб неможливо рухатися вперед.

«ТАВРИЯ В ЕКСПРЕС» - це магазин поруч з будинком, дуже компактний (загальна площа 257, 2 кв. м, торговельна 150, 1 кв. м). Саме тут покупці мають можливість придбати продукти, що користуються великим попитом. При цьому асортимент магазину досить великий - близько 2500 SKU, що містить найбільш необхідні щоденні товари - м'ясо, хліб, овочі та фрукти, молочну та гастрономічну продукцію, напої, відділ побутової хімії та господарських дрібниць, товари для домашніх улюбленців та інше.

Відмінна риса нового зручного магазину «ТАВРИЯ В ЕКСПРЕС» - можливість для покупців швидко здійснити покупки, не витрачаючи час на пошуки товару, відтепер не потрібно стояти у черзі до каси.

У магазині розташований термінал самообслуговування, за допомогою якого можна сплатити комунальні послуги, поповнити банківські картки і ін. У прикасовій зоні можна скористатися кавовим автоматом, що працює у форматі «coffee to go».

У новому магазині діють ті ж самі акції та вигідні пропозиції, що і в інших магазинах мережі «ТАВРИЯ В», а також програма лояльності «КлеверБонус», що дозволяє покупцям накопичувати бонуси та робити реальну економію на наступних покупках.

Відкриття супермаркету «ТАВРИЯ В» місцеві жителі чекали з величезним нетерпінням. Багато хто прийшов вже у перший день з картками програми лояльності «КлеверБонус». Незважаючи на невеликий розмір магазину нового формату «ТАВРИЯ В ЕКСПРЕС», швидкі та комфортні покупки тут у перший день зробили тисячі жителів мікрорайону. Для покупців з нагоди відкриття були підготовлені подарунки, а для дітей - повітряні кульки. Для зручності покупців магазин працює з 7 до 23 години.

Магазин «ТАВРИЯ В ЕКСПРЕС» на вулиці Запорізька, 12 відкритий спеціально для тих, хто вважає за краще компактність, зручність та відмінний сервіс.

«ТАВРИЯ В»: МИ СТАЄМО БЛИЖЧЕ!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...