• Головна
  • Неймовірний відпочинок на Закарпатті: SPA-готель “Жива Вода” запрошує до релаксу
Новини компаній
11:00, 30 березня 2021 р.
Надійне джерело

Неймовірний відпочинок на Закарпатті: SPA-готель “Жива Вода” запрошує до релаксу

Новини компаній
Неймовірний відпочинок на Закарпатті: SPA-готель “Жива Вода” запрошує до релаксу

Перлиною серед українських курортів є гори Карпати. Свіже повітря, неймовірні краєвиди та магічна краса природи поєдналися у одному місці. Саме там, у самому серці Закарпаття, розташований SPA-готель “Жива Вода”. Відпочинок у ньому - це справжня казка. У комплексі “Жива Вода” кожен турист зможе організувати собі вікенд до смаку.

Про SPA-готель “Жива Вода”

SPA-готель “Жива Вода” - це 4-зірковий комплекс для повноцінного відпочинку, що розташований у селищі Міжгір’я, Закарпатської області. На його території є п’ятиповерховий корпус з номерами для гостей, альтанки, бювет, власна SPA-зонa та дитячий майданчик з гірками та батутом. До того ж, у межах комплексу працює паркінг з цілодобовою охороною.

Усе про відпочинок у SPA-готелі “Жива Вода”

Іноді нам хочеться відволіктися від щоденної метушні та повністю поринути у відпочинок. Насолодитись неймовірною природою, побувати у незвіданих куточках країни та просто залишитися наодинці з собою. Це все і навіть більше можна зробити у SPA-готелі “Жива Вода”.

Там ви не просто будете відвідувачем, а станете справжнім членом родини. Для любителів пасивного відпочинку на території готелю працює двоповерховий SPA-комплекс, до якого входять зони релаксу з панорамними вікнами для того, щоб ви повноцінно насолодилися карпатськими краєвидами.

У SPA є цікава аква-зона, до якої входять 25-метровий басейн з п’ятьма доріжками, водяні гірки для дітей, скалодром та вишки для стрибків у воду. Не лише малеча, а й ви проведете активний та веселий день у стінах комплексу. Для безпеки усіх відпочиваючих у приміщенні працює професійний інструктор.

Для поціновувачів колоритного відпочинку з сім’єю чи компанією друзів у SPA-комплексі “Жива Вода” є додаткові послуги. На лоні природи просто неба розташовані два джакузі та карпатський чан. Як на долоні, перед вами відкривається панорама гірської природи.

Є у SPA-комплексі і фінська сауна, баня на дровах, римська парна, інфрачервона сауна, масажний кабінет, соляна кімната та тренажерний зал. Лазні, бані та сауни впливають на втрату зайвої ваги, очищення шкіри, поліпшують циркуляцію крові, покращують імунітет, знімають стреси та напруження.

Гості готелю також можуть відвідати лаунж-зону з лежаками, сінну кімнату для відпочинку, кілька видів душу шарко та літній душ. У готелі “Жива Вода” відпочинок покращує не лише емоційний стан, а здоров’я відвідувачів. До того ж, деякі з вище наведених позицій входять у вартість номера.

Що пропонують для активного відпочинку у SPA-готелі “Жива Вода”

Набридло релаксувати і хочеться активного відпочинку? Не хвилюйтесь, для вас знайдуться цікаві пропозиції. SPA-готель “Жива Вода” розташований у мальовничому селищі Міжгір’я, що є одним із найпопулярніших на Західній Україні туристичних маршрутів.

Містичне озеро Синевир, місто 10 музеїв Колочава, Синевирський перевал, реабілітаційний центр бурих ведмедів, гори Гимба, водоспад Шипіт та ще багато унікальних природних див - усього за декілька хвилин від готелю “Жива Вода”. Організувати екскурсії туди вам допоможе привітний персонал.

Також у готелі допоможуть і поціновувачам традиційного зимового відпочинку. За бажанням, із відпочинкового комплексу вам організують трансфери до витягів у Міжгір'ї, Ізки, Пилипця та Синевирської Поляни.

Займатися спортом можна і на території готелю “Жива Вода”. Там функціонує тренажерний зал, а свіже повітря та казкова природа так і сприяють заняттям фізичною активністю.

Ціни та переваги проживання у SPA-готелі “Жива Вода”

Найкращі скарби природи - як на долоні. У готелі “Жива Вода” ви можете забронювати номер з краєвидом на гірські масиви та густі карпатські ліси. Загалом у комплексі є 39 комфортабельних номерів різних категорій.

Ціни на проживання у номерах різних категорій:

  • економ(2 основних місця) - 1180 грн за 1 добу;
  • стандарт (2 основних місця) - 1540 грн за 1 добу;
  • стандарт покращений(2 основних та 2 додаткових місця) - 1780 грн за 1 добу;
  • напівлюкс(2 основних та 2 додаткових місця) - 2020 грн за 1 добу;
  • люкс (2 основних та 2 додаткових місця) - 2260 грн за 1 добу.

Ціна вказана за двох осіб. У цю вартість проживання входить:

  • сніданок на двох осіб;
  • безлімітне відвідування басейну;
  • тренажерна зала;
  • користування шезлонгами на терасі;
  • Послуги СПА – центру (фінська сауна, римська парна, інфрачервона сауна, джакузі просто неба, з підігрівом води, сінна кімната, лаунж зона з панорамним видом на гори);
  • бювет з мінеральною водою «Сойми»;
  • паркінг з цілодобовою охороною;
  • Wi-Fi.

Вартість додаткового розміщення:

- для дітей до 6 років (за умови спільного розміщення на ліжку з батьками) - проживання безкоштовне;

- для дітей до 6 років (за умови організації окремого спального місця) - доба проживання коштуватиме 350 грн.;

- для дітей від 6 років - 350 гривень за добу;

- для дітей від 12 років - 500 гривень за добу.

Як забронювати номер?

Заявки на бронювання номерів можна залишити на сайті готелю або зателефонувати за номером телефону: (067) 370 84 71.

Акційні пропозиції у SPA-готелі “Жива Вода”

До 30 квітня у SPA-готелі “Жива Вода” діє низка акційних пропозицій. Кількість акційних номерів обмежена.

Знижка -30% на бронювання від 5 діб

Зі знижкою ціни на номери будуть наступні:

  • Економ - 826 грн/доба;
  • Стандарт - 1078 грн/доба;
  • Стандарт покращений - 1246 грн/доба;
  • Напівлюкс - 1414 грн/доба;
  • Люкс - 1582 грн/доба.

У вартість номеру входять раніше наведені позиції. Забронювати номер можна на сайті готелю або за номером телефону: (67) 370 84 71.

Знижка -15% на бронювання від 2 діб

Зі знижкою ціни на номери будуть наступні:

  • Економ - 1003 грн/доба;
  • Стандарт - 1309 грн/доба;
  • Стандарт покращений - 1513 грн/доба;
  • Напівлюкс - 1717 грн/доба;
  • Люкс - 1921 грн/доба.

У вартість номеру входять раніше наведені позиції. Забронювати номер можна на сайті готелю або за номером телефону: (67) 370 84 71.

Як доїхати до SPA-готелю “Жива Вода”?

Потягом

Потягом необхідно доїхати до станції Воловець. Звідти до відпочинкового комплексу “Жива Вода” можна замовити трансфер безпосередньо у готелі або у місцевих маршрутних таксі, яких достатньо в цьому регіоні.

Автомобілем

На власному авто до готелю можна доїхати автошляхом Київ - Чоп. Прямувати потрібно до селища Нижні Ворота, а перед блок-постом ДАІ повернути ліворуч. Далі необхідно тримати шлях через Воловець (там одна дорога) до Міжгір'я. У смт. Воловець вже з’являються дорожні знаки зі вказівниками дороги до готелю.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#відпочинок у Закарпатті #готель "Жива Вода" #SPA-готель "Жива Вода" #відпочинок у готелі "Жива Вода" #спа на Закарпатті
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...