• Головна
  • Куряче м'ясо в Україні може бути якісним: рецепт успіху від ТМ “Епікур”
Новини компаній
13:00, 16 березня 2021 р.

Куряче м'ясо в Україні може бути якісним: рецепт успіху від ТМ “Епікур”

Новини компаній

Лідером на ринку м’яса є курятина, вона ефективна в плані приготування здорового харчування, низька за собівартістю, конкурентоздатна на внутрішньому. і на зовнішньому ринках. Про це в кількох крайніх інтерв'ю розповів Микола Бабенко, виконавчий директор Асоціації «М’ясної галузі».

Додамо, що при тому що у попередній 2020 рік на ринку курятини спостерігалася ситуація із перевиробництвом курятини і надлишковою пропозицією, показник споживання мяса серед українців став найменшим в Європі – до 45 кг на людину в рік при рекомендованій медичній нормі 80 кг в рік, що також знаходить ряд логічних пояснень.

Куряче м'ясо в Україні може бути якісним: рецепт успіху від ТМ “Епікур”, фото-1

В той же час, вимоги українських споживачів до якості курятини постійно зростають, адже здорове харчування – основа правильного функціонування всього організму. Якщо близько 4-х років тому курятина ТМ “Епікур” стала інноватором на ринку ставши першою вирощеною без використання антибіотиків і стимуляторів росту, то на початку 2021 року ця вимога стала невід'ємною складовою і важливим фактором при виборі мяса.

На запитання чи дійсно можна виростити здорову курку в промислових об'ємах та які її переваги, відповів головний ветеринарний лікар птахофабрики, на потужностях якої вирощують курятину ТМ “Епікур” Ігор Цепко.

“У складі курятини ТМ “Епікур” є всі потрібні організму амінокислоти, набір хрящових білків та інших “будівельних матеріалів” для нашого організму. Також в курятині багато вітамінів, особливо необхідна група вітамінів “В”, найбільше яких в окісті та крильцях. Тобто при збалансованому харчуванні, де є якісна курятина, можна підтримувати не лише здоров'я та імунітет, але й молодий вигляд та активний спосіб життя, адже все необхідне для цього є в їжі.”, - акцентує увагу Ігор Цепко.

Дедалі більше людей при виборі курятини замислюються над умовами її утримання, процесом вирощування та переробки – кожному важливо бути впевненим в якості курятини, відсутності антибіотиків та стимуляторів росту.

“Звичайно можна”, - говорить головний ветеринарний лікар. - “Для цього на нашому підприємстві суворо дотримуються рекомендацій із кліматконтролю пташників, на власному комбікормовому заводі виробляємо якісні корми, які мають всі необхідні макро та мікронутрієнти для збалансованого харчування. Також з відмовою від антибіотиків ми підтримуємо імунітет приці фітобіотиками (на рослинних основі)”.

За словами Ігоря Цепка, кури, які вирощують на їх птахофермах, мають збалансований комбікорм, перебувають під постійним контролем розпочинаючи з етапу вирощування птиці, виготовлення кормів і до етапу фасування та зберігання готового продукту.

При правильному вирощуванні курей в м'ясі є велика кількість повноцінного тваринного білку, який є невід'ємною складовою нормального функціонування організму людини.

З вище перерахованого, можна зробити логічний висновок. що курка вирощена на птахофермі ТМ “Епікур”, без використання антибіотиків і стимуляторів росту, це чистий дієтичний продукт, яка може задовольнити потреби та смаки найвибагливіших споживачів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...