• Головна
  • «ТАВРИЯ В» відкриває магазин у новому концепті
Новини компаній
13:00, 1 березня 2021 р.
Надійне джерело

«ТАВРИЯ В» відкриває магазин у новому концепті

Новини компаній
«ТАВРИЯ В» відкриває магазин у новому концепті

«ТАВРИЯ В» ЕКСПРЕС». Магазини добре знайомої одеситам торгової мережі будуть відкриватися відтепер також і в новому форматі. 26 лютого 2021 року тисячі мешканців мікрорайону, що розташований на перетині проспекту Небесної сотні та лінії тринадцятого трамвая, прийшли на відкриття магазину «ТАВРИЯ В». Новий магазин здивував покупців своєї незвичної концепцією. «ТАВРИЯ В» ЕКСПРЕСС» - це новий напрямок, у якому зараз також планує розвиватися компанія.

«ТАВРИЯ В» - мультиформатна, технологічна та гнучка компанія, яка постійно освоює та впроваджує нові технології, безпосередньо взаємодіє з покупцями, веде системну роботу з відпрацювання їх очікувань та вподобань, впроваджує ефективні моделі торгівлі, що відповідають потребам сучасних споживачів. Фахівці компанії самостійно ведуть постійний моніторинг нових пропозицій на ринку, оскільки для будь-якого торговельного об'єкта дуже важлива добра локація. Для кожного конкретного магазину мережі розроблений алгоритм визначення асортименту.

В останні роки аналітики у сфері рітейлу звернули увагу на зміну щодо поведінки покупця, який став вимагати більше щодо зручності розташування магазину та його асортименту. Велика частина населення вважає за краще сьогодні робити швидкі покупки у магазинах «поруч з будинком». Це пов'язано з тим, що велика більшість покупців багато та інтенсивно працює, тому дуже цінує свій вільний час.

Новий магазин «ТАВРІЯ В» ЕКСПРЕС» на Небесної сотні, 29 повністю відповідає потребам сучасних споживачів, оскільки його асортимент адаптований під покупців мікрорайону, в якому він розташований, враховує їх очікування та включає до себе найбільш необхідні покупцям товари. З проханням відкрити магазин в форматі «біля будинку» мешканці мікрорайону раніше неодноразово зверталися в адміністрацію компанії.

«ТАВРИЯ В ЕКСПРЕС» - це магазин поруч з будинком, дуже компактний (загальна площа 220 кв. м, торговельна 164, 7 кв. м). При цьому асортимент магазину досить великий - близько 2500 SKU та включає до себе необхідний перелік найбільш популярних товарів: м'ясо, хліб, овочі і фрукти, молочну та гастрономічну продукцію, напої, відділ побутової хімії та господарських дрібниць, товари для домашніх улюбленців.

Характерна особливість нового зручного магазину «ТАВРІЯ В» «ЕКСПРЕС» - можливість для покупців швидко здійснити покупки. Не треба витрачати час на пошук товару та стояти у черзі до каси.

У магазині розташований термінал самообслуговування, за допомогою якого можна сплатити комунальні послуги, поповнити банківські карти та зробити інші фінансові операції. У прикасовій зоні можна скористатися кавовим автоматом, що працюює у форматі «coffee to go».

У новому магазині діють ті ж самі акції та вигідні пропозиції, що і в інших магазинах мережі «ТАВРИЯ В», а також програма лояльності «КлеверБонус», що дозволяє покупцям накопичувати бонуси та економити на наступних покупках.

Незважаючи на невеликий розмір магазину нового формату «ТАВРИЯ В» ЕКСПРЕС», швидкі та комфортні покупки в ньому в перший же день зробили тисячі мешканців мікрорайону. Для покупців на честь відкриття були приготовані подарунки, а для дітей - повітряні кульки. Для зручності покупців магазин працює з 7 до 23 годин.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...