• Головна
  • 14 лютого: зробити неймовірний сюрприз коханій допоможе доставка квітів!
Новини компаній
15:00, 11 лютого 2021 р.

14 лютого: зробити неймовірний сюрприз коханій допоможе доставка квітів!

Новини компаній
доставка цветов по Киеву Kvitochka

доставка цветов по Киеву Kvitochka

День святого Валентина є особливим для закоханих. Його приємно спостерігати в різних країнах, приємно ще раз згадати про кохання, симпатію, повагу. Символізує почуття, прихильність та пристрасть. Свято розширило свої межі: з ним вітають друзів, колег та знайомих. Можна порадувати будь-яку людину, до якої є добрі почуття. Наразі стала просто дуже доречна доставка квітів до Дня святого Валентина. Це дуже зручно та зовсім недорого.

Враження від букета, гарного і пахучого, залишаються надовго. Квіти, як і раніше, найкращі висловлювання вдячності.

Креатив та уникнення стандартів

Хочете бути оригінальним? Подаруйте квіти 13 лютого і вдайте, що переплутали дату. Наступний букет, на який дівчина вже не чекатиме, вручіть наступного дня. Ну а п'ятнадцятого числа виконайте контрольний постріл у саме серце - зішліться на забудькуватість і втрату пам'яті. Не варто боятися бути смішним - будь-яка красуня забажає бути поряд з тим, хто дарує квіти щодня і трохи забудькуватий. Дуже часто нас готові полюбити за наші слабкості, недоліки та прорахунки.

Кожного хлопця та джентльмена мучить питання про букет: який вручити коханій? Будьте оригінальні та намагайтеся відійти від стандартів. Доречні тюльпани, хоч вони більше підходять на 8 Березня. Безпрограшний варіант - троянди, хоч і вони мають безліч альтернатив. Не варто гнатися за літніми жоржинами та гладіолусами, у таку пору року знайти ці квіти складно, вони важко переносять холод та нестачу світла. Величезне значення має стилістика букета та оформлення композиції. Важливими є додаткові аксесуари. Набридлі серця можна замінити солодощами або іграшками. Ви не зможете обійтися без допомоги досвідченого фахівця; майстерності, талантів та вмінь профі немає рівних.

Не варто гнатися за розміром: великий букет доречний лише у разі доставки на офіс чи квартиру. Гуляти чи відвідувати кафе з об'ємною композицією буде дискомфортно. У пріоритеті скромні варіанти. Відмінно підійде весняний мікс із тюльпанів та ірисів. Якщо немає бажання зраджувати трояндам, то слід пам'ятати про їхню прекрасну сполучність з більш простими рослинами. Саме контраст бездоганного шику та ніжної доступності зробить із композиції найкращий засіб підкорення душі та серця.

У кожної 365-ої дівчини чи жінки День народження припадає на 14 лютого. У подвійне свято жінка гідна потрійного подарунка! Ідеальний варіант - троянди з доставкою. Букет можна прикрасити аксесуарами, тільки не варто записуватись у гурток умілих рук. Довірте все профі!

Доставка цветов  Kvitochka

Доставка цветов Kvitochka

Краща пропозиція: швидка доставка квітів у Києві

Зараз затребувані квіти на замовлення в Києві до 14 лютого: купити з цілодобовою доставкою не важко. Ось тільки знадобиться визначитися, який варіант більше до душі з безлічі представлених. Сучасний сервіс доставки букетів по Києву відточений та наближається до ідеалу. Для вибору надійного партнера скористайтесь відгуками клієнтів. Згідно останнім, точно не підведе Вас перевірена роками служба - доставка квітів по Києву Kvitochka.

Чому ж найвибагливіші, далекоглядні клієнти вибирають саме салон Kvitochka для покупки букетів? Чим привабливі їхні пропозиції? Зупинимося на важливих моментах.

  • Залишити заявку можна миттєво, скориставшись зручним способом зв'язку.
  • Якщо складно визначити, який саме букет більше підходить, немає бажання переглядати каталог, завжди є відмінний варіант: звертайтеся до консультанта - він дасть поради, розповість про асортимент та відповість на запитання.
  • Свіжі квіти. Ви будете приємно здивовані їхнім чудовим виглядом, насиченим ароматом. Тут знають, як правильно зберігати та транспортувати рослини.
  • Доставка квітів у Києві здійснюється по всіх районах. Кур'єри працюють філігранно, не спізнюються, готові врахувати індивідуальні побажання.
  • Прагнення до бездоганного сервісу. Виконання кожного замовлення суворо контролюється. Ваш букет прибуде точно вчасно!
14 лютого: зробити неймовірний сюрприз коханій допоможе доставка квітів!, фото-3

Види квітів: які бутони стануть доречними на святі?

Безперечно, саме квіткові композиції впевнено займають лідируючі позиції. Букет з ароматних живих квітів особливо зворушливо виглядає холодного місяця. Лютий завершує зиму, але саме він буває особливо вітряним, пронизливим, несе несподівані морози, раптові сильні хуртовини. І саме за таких умов емоційний заряд несуть букети з найніжніших живих квітів. Залишилося з'ясувати, які саме бутони більше підійдуть до створення святкової композиції.

Троянди

Беззмінні лідери святкового дня закоханих – чудові троянди. Традиційно вважаються головною квіткою, що символізує любов, пристрасть, вираз найглибших почуттів. Відносно скромний букетик можна подати колезі на знак поваги. Але головна роль троянд – виражати любов і пристрасну прихильність.

Коли дарувальник хоче освідчитися, розповісти про свою пристрасть, букет троянд стане безпрограшним варіантом. Так, троянди з доставкою буде незабутнім подарунком, наповнить чудовим

ароматом весь будинок. Купити в Києві гарний букет троянд можна недорого в Kvitochka. Ви будете приємно вражені не лише знижками, а й красою, свіжістю кожного бутону. Тут тільки добірні квіти, напрочуд стійкі, ароматні. Весь секрет у їх високій якості, правильному зберіганні, оперативному транспортуванні у спеціальних умовах закріплення, різні елементи, щоб геометрія серця трималася.

14 лютого: зробити неймовірний сюрприз коханій допоможе доставка квітів!, фото-4

Орхідеї

Виглядають шикарно. Букети з них роблять пишними, а такий обсяг сам по собі справляє приємне враження. Крім того, тішить у них і широка гама глибоких відтінків.

Альстромерії

Прийнято вважати не тільки дуже привабливими, стійкими кольорами, а й універсальними. Їх можна дарувати колегам, подругам, не вкладаючи в подарунок асоціації з чуттєвим коханням.

Півонії

Букети з півоній у лютому стануть екзотичним варіантом, але у профільному магазині в цьому не буде проблеми. Замовляйте заздалегідь, щоб 14 лютого приємно вразити уяву коханої жінки.

Тюльпани

Приваблюють вражаючим спектром відтінків, ніжним ароматом, красою крихких бутонів. З них складають однокольорові та контрастні букети, додатково прикрашають декоративними рослинами, великим листям, упаковують у ефектний папір. Сміливо прокладайте місток навесні прямо в лютому, порадуйте вашу людину чудовим букетом з тюльпанів!

В інтернет магазині Kvitochka доставка квітів по Києву здійснюється оперативно. Але при цьому важливо врахувати, що на свято замовлень буде дуже багато. Відмінний варіант – вибрати букет заздалегідь.

Цветочные игрушки

Цветочные игрушки

Створення святкового букету

Зараз флористи все далі відходять від класичного стилю під час створення святкових квіткових композицій. Зрозуміло, традиційні букети теж залишаються популярними, у них є неповторна краса та елегантність. Але з кожним роком дедалі більше альтернативних варіантів починає створювати їм впевнену конкуренцію. І свято 14 лютого якраз стає чудовим приводом для того, щоб здивувати оригінальністю, несподіваним квітковим подарунком. Ось які типи букетів зараз пропонують майстри. Не менш цікава стаття на подібну тему є на сторінці https://espreso.tv/news/2021/02/11/14_lyutogo_pospishayte_zamovyty_dostavku_naykraschykh_kvitiv_bez_shkody_dlya_gamancya?hash=699907c06ed728ef738397012f7d4765.

14 лютого: зробити неймовірний сюрприз коханій допоможе доставка квітів!, фото-6

Букет у формі серця

Очевидний натяк на почуття, на прихильність та пристрасть, який стає 100% актуальним. Флористи створюють композиції різних геометричних форм, але центральним залишається серце. Букет може бути плоским, із короткими стеблами, а також об'ємним. Його поміщають у спеціальні упаковки з паперу, картону, використовують дротяне закріплення, різні елементи, щоб геометрія серця трималася.

Квіти в капелюшній коробці

Вишукані коробочки циліндричної форми, різної висоти, всіляких відтінків незмінно вражають дівчат. Така композиція виглядає напрочуд стильно, романтично, при цьому дуже солідно. Всі розуміють, що квіти в коробці - це презент високого рівня, він зажадав від дарувальника певних старань.

Квіткові іграшки

Набирають популярність іграшки, створені з рослин. Вони справляють велике враження, привертають яскравим дизайном, що запам'ятовується. Ці квіткові зайченята і ведмежата стануть чудовою прикрасою.

Подаючи таку квіткову композицію, Ви скажете про велику симпатію та прихильність. Зрозуміло, можна вкласти в подібний презент певний сенс, придумати навіть цілий сценарій для привітання, адже яскравий подарунок на це заслуговує.

Флористи з великим досвідом роботи володіють необхідними навичками і можуть зробити квіткову іграшку стійкою. Вона довгий час тримає форму та бездоганно виглядає.

14 лютого: зробити неймовірний сюрприз коханій допоможе доставка квітів!, фото-7
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#101 троянда доставка квітів #доставка 101 троянди #101 троянда київ купити #101 троянда київ #квіти з доставкою #квіти з доставкою київ #доставка квітів київ #квіти на 14 лютого #квіти день закоханих
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...