• Головна
  • ТОП-5 фактів про курятину вирощену без антибіотиків від ТМ “Епікур”
Новини компаній
17:00, 28 січня 2021 р.

ТОП-5 фактів про курятину вирощену без антибіотиків від ТМ “Епікур”

Новини компаній

2020 рік змінив вектор на українському ринку харчових продуктів, від дешевших в сторону більш якісних та корисних. На ринку курятини нішу корисної та якісної продукції займає продукція ТМ “Епікур”.

“Ми впевнені, що їжа — це більше, ніж паливо для організму. Здоровий раціон надає енергію радіти життю й ділитися цією радістю з оточуючими. Наповнює силами, щоб створювати, змінювати й прагнути більшого. Тому «Епікур» — не просто бренд курячого м'яса. Це помічник, що допомагає кожній людині будувати повноцінне щасливе життя”, - зазначають представники бренду.

Отож, існує ряд фактів про куряче м'ясо, з якими має бути ознайомлений кожен читач, який дбає про своє здоров'я та рідних.

Епікур

Епікур

Факт №1. Куряче м’ясо може підвищити настрій.

Куряче м’ясо – не тільки один із найкращих продуктів для спортсмена, а ще й відмінний антидепресант. Вся справа в тому, що в ньому міститься амінокислота триптофан, яка переробляється в організмі в серотонін. Всі вітаміни групи В, наявні в курячому м’ясі, відповідальні за функції та стан нервової системи. Тому від депресії, що починається, цілком може допомогти такі банальні «ліки», як з'їсти шматочок приготованого курячого м'яса.

Факт №2. Куряче м'ясо чудова основа дієті при схудненні

Дієта заснована на курячому м'ясі уже з однієї лише назви говорить про головний інгредієнт у раціоні. Курка багата білками, за рахунок чого можна швидко наситити організм і не відчувати голод до наступної трапези. Білкові продукти легко засвоюються та швидко перетравлюються, тому організм не відчуває навантаження. Перевагою споживання курячого м'ясо є те, що воно допомагає зберегти баланс поживних речовин в організмі, не виснажуючи його. Дуже рідко люди, що худнуть, зіштовхуються з такими проблемами, як занепад сил, погіршення стану, слабкість, тому споживання курячого м'яса не є шкідливим для нашого організму.

Факт №3. Куряче м’ясо допомагає при хворобах серця

За регулярного споживання курятини знижується ризик розвитку серцевих захворювань, інфаркту, інсульту, ішемічної хвороби та інших хвороб серця. В курячому м’ясі багато різних мінералів. Завдяки їм підтримується робота серцево-судинної системи, судин, кровоносної системи. Куряче м’ясо має малу кількість жирів і відрізняється низьким рівнем холестерину. Це надає курчам особливу користь, особливо для тих, хто страждає від захворювань судинної системи, знаходиться на дієті і правильному харчуванні.

Факт №4. Куряче м’ясо позитивно впливає на імунітет.

Раціон, заснований на курячому м’ясі, має велику кількість переваг. Варто відзначити, що і м'ясо, і бульйон на його основі, сприяють зміцненню імунної системи та приносять користь при простудних захворюваннях. Також багато в них вітамінів А і Е, що корисно для зору та імунної системи. В курячому м’ясі багато різних мінералів. Завдяки їм підтримується робота серцево-судинної системи, судин, кровоносної системи. Перевагою курятини є те, що воно має малу кількість жирів і відрізняється низьким рівнем холестерину. Це надає курці особливу користь, особливо для тих, хто страждає від захворювань судинної системи, сидить на дієті або віддає перевагу правильному харчуванню.

Факт №5. У м’ясі фабричної курки достатньо корисних елементів і мінералів.

На різницю між домашньою куркою і куркою вирощеної на птахофермі без використання антибіотиків та гормонів росту, впливає загальний спосіб вирощування курей і корм, який вона споживала. Кури, які вирощено на птахофермах мають збалансований комбікорм, перебувають під постійним контролем, починаючи з етапу вирощування птиці, виготовлення кормів і до етапу фасування та зберігання готового продукту.

При правильному вирощуванні курей без антибіотиків в м’ясі є величезна кількість повноцінного тваринного білка, який приносить користь організму в плані побудови тканин і м’язів. У складі курки є всі потрібні організму амінокислоти, набір хрящових білків і будівельний матеріал для тканин. Також в курячому м’ясі багато вітамінів, говорити про користь яких було б, мабуть, навіть зайвим. Особливо необхідна людині група вітамінів В, найбільше їх міститься в окісті та крильцях. Курка вирощена на птахофермах це чистий дієтичний продукт, який перебуває під постійним контролем, як внутрішнього так і державних органів.

“Навряд чи наша курка врятує світ, але вона точно зробити його більш здоровим і щасливим. Нам важливо як зростає птиця в наших пташниках, адже все робимо на совість. Як для себе!”, - додають на завершення представники ТМ “Епікур”.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...