• Головна
  • Медичні працівники Одеси отримали партію благодійної допомоги від мережі ТЦ «Епіцентр» для запобігання поширенню COVID-19
Новини компаній
13:00, 6 травня 2020 р.

Медичні працівники Одеси отримали партію благодійної допомоги від мережі ТЦ «Епіцентр» для запобігання поширенню COVID-19

Новини компаній

Як повідомляє Одеська обласна державна адміністрація, представники мережі «Епіцентр» передали до Одеської обласної клінічної лікарні спеціальні захисні костюми, медичні маски та окуляри.(https://oda.odessa.gov.ua/news/predstavniki-kompanii-epicentr-peredali-do-odeskoi-oblasnoi-klinicnoi-)

Загалом для боротьби з поширенням COVID-19 підприємство передало медичному закладу:

  • маски медичні тришарові — 50 000 штук,
  • окуляри захисні закритого типу — 500 штук,
  • захисні комбінезони підвищеного рівня захисту — 1 400 штук.

«Ми вдячні бізнесу за підтримку регіону в боротьбі з коронавірусною інфекцією. Наразі це є дуже важливим. Костюми, маски та окуляри допоможуть нам захистити життя медиків, які лікують пацієнтів з COVID-19», — зазначила т. в. о. директора департаменту охорони здоров’я Одеської ОДА Наталія Одарій-Захар’єва.

«Наша компанія піклується про здоров’я українців та докладає усіх зусиль, щоб допомогти медикам протистояти поширенню коронавірусу. Ми провели консультації з МОЗ та отримали чіткі рекомендації щодо необхідності забезпечити засобами захистунаших лікарів. У рамках цієї програми літаком «Мрія» компанія «Епіцентр К» привезла гуманітарний вантаж для медичних закладів України: 2 млн масок, 75 тис. захисних комбінезонів та 30 тис. захисних окулярів, які передаються в усі обласні центри країни», — повідомив заступник генерального директора ТОВ «Епіцентр К» Дмитро Байдюк.

Зазначимо, Одеська обласна клінічна лікарня є хабом, куди надходять всі засоби індивідуального захисту для подальшого перерозподілу по медичних закладах регіону.Загалом, як повідомляє прес-служба Епіцентру, для Одеської області виділено 100 000 медичних масок, 2 500 захисних комбінезонів та 900 захисних окулярів. Ці засоби індивідуального захисту будуть розподіленні між містами області.

Детальніше: https://epicentrk.ua/ua/news/peredacha-gumanitarnoi-dopomogi-z-litaka-mriya-u-regioni-ukraini.html



Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#ТЦ Епіцентр #Эпицентр
Високі оцінки користувачів за Достовірність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...