• Головна
  • В Україні стартує національний Чемпіонат для вчителів інноваторів
Партнерский материал
13:00, 8 травня 2020 р.

В Україні стартує національний Чемпіонат для вчителів інноваторів

Партнерский материал
В Україні стартує національний Чемпіонат для вчителів інноваторів

В Україні стартує національний Чемпіонат для вчителів інноваторів. Призовий фонд 150 000 грн. 

В Україні стартувала подача заявок на всеукраїнський конкурс “Teacher Innovation cup”, який створений для підтримки вчителів інноваторів, які кожного дня змінюють освіту. Це шанс для кожного отримати визнання та фінансову підтримку. 

Що необхідно для участі: до 16 червня пройти реєстрацію на сайті конкурсу та відправити кейс, який детально описує діяльність вчителя та його інноваційні методи в навчанні дітей. 

Хто можете подати свої кейси: будь який вчитель, який застосовує інноваційні освітні практики, створює інноваційні підходи до проведення своїх занять, використовує сучасні технології, змінює систему освіти у своїй школі. 

Призовий фонд - 150 000 грн, переможці отримують грошові подарунки та сертифікати на навчання, а також подарунки від партнерів. Оголошення переможців відбудеться 20 липня у Києві. 

Чемпіонат запроваджений Комп'ютерною Академією ШАГ для підтримки вчителів зі всієї України, а також для надання їм можливості обмінюватися ідеями, знаходити однодумців та змінювати світ разом. 

Детальна інформація та подача заявок: https://teachercup.com.ua

150 000 грн для лучших учителей Украины. 

В Украине стартует конкурс “Teacher Innovation cup”, который создан для поиска и поддержки самых инновационных школьных учителей, которые меняют жизнь своих учеников и выходят за рамки стандартного образования. 

Организаторы приготовили 150 000 грн призового фонда самым лучшим и мотивированным учителям. 

Кто может принять участие: любой школьных преподаватель, который использует в своей работе инновационные подходы, современные технологии, инновационные образовательные практики. 

Для участия нужно подать заявку сайте конкурса и отправить кейс с описание своего подхода и примерами. 

Конкурс организован Компьютерной Академией ШАГ - для поддержки талантливых учителей инноваторов. Награждение победителей пройдет 20 июля, в Киеве. 

Детальная информация на сайте: https://teachercup.com.ua

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...