• Головна
  • BLABLABUS: розширення мережі з Одеси
Пресс-релиз
17:00, 14 лютого 2020 р.

BLABLABUS: розширення мережі з Одеси

Пресс-релиз
BLABLABUS: розширення мережі з Одеси

Відомий бренд BLABLABUS вже зарекомендував себе як транспортна компанія, що надає найкращій сервіс своїм пасажирам. Останні 2 роки під цим брендом виконуються маршрути по Одеській області, а саме: Одеса, Болград, Ізмаїл, Кілія та інші.

Також веб-сайти blablabus.company та blablabus.online є офіційними партнерами сервісу з продажу квитків.

Національної Мережі Автостанцій odessabus.com, яка включає Автостанції Одеської області.

Незабаром з Міжнародного Автовокзалу Одеса запустяться нові маршрути BLABLABUS по Україні. Спочатку стартуватиме рейс «Одеса-Херсон» на щоденній основі та через деякий час плануються інші напрямки в обласні центри України. Маршрути виконуватимуться комфортабельними зручними автобусами, в яких кожен пасажир із задоволенням та комфортом дістанеться до потрібного міста.

«Автовокзал співпрацює з фізичною особою, що є власником бренду BLABLABUS більше двох років і за цей час він став для нас справді надійним партнером-перевізником.

BLABLABUS: розширення мережі з Одеси, фото-1

Раніше деякі маршрути виконувались по Одеській області та зараз підприємець націлений на розширення маршрутної мережі по всій Україні. За період нашої співпраці ми отримали і продовжуємо отримувати від пасажирів тільки позитивні відгуки та високі оцінки якості перевезень з цим перевізником, чому ми дуже раді. Загалом, за останні 2 роки з наших Автостанцій здійснили поїздки більше 2 200 000 пасажирів по всій Одеській області, які подорожували з нами в різні куточки України та за кордон.

Ми дуже вдячні всім нашим пасажирам за те, що обираюсь саме нас і, в свою чергу постійно працюємо над розвитком сервісу та розширенням мережі маршрутів. Впевнені, що нові маршрути від BLABLABUS будуть такими ж комфортабельними та зручними, як і існуючі.» - розповіло керівництво Національної Мережі Автостанцій odessabus.com.

Більш детальна інформація про зміни в існуючих маршрутах та запуск нових буде розміщена на сайтах blablabus.company та blablabus.online.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...