• Головна
  • В Creative Mall від AKVAREL вже відкрився Christmas market
Новини компаній
17:00, 15 листопада 2019 р.

В Creative Mall від AKVAREL вже відкрився Christmas market

Новини компаній
В Creative Mall від AKVAREL вже відкрився Christmas market

Найбільший АРТ-простір у Європі Creative Mall від AKVAREL пропонує одеситам створити власні неповторні Різдво та Новий Рік. Почав роботу відділ Christmas market, в якому ви можете обрати ялинкові прикраси, ялинки та елементи декору, що зроблять ваші свята унікальними та дивовижними.

Кажуть, що існує три стадії дорослішання: ти віриш у Санта Клауса, Святого Миколая або Діда Мороза, ти не віриш, ти сам Санта Клаус або Дід Мороз. Якщо ви вже давно “сам Санта Клаус та Дід Мороз” і вам здається, що в казку та в дива можуть вірити лише діти, вам терміново треба на Christmas market. Краса, що тут панує, змусить вас затамувати подих. Залишається лише обрати з запропонованого асортименту те, що допоможе вам створити власну казку вдома.

У торговельно-розважальному центрі Fontan Sky Center АРТ-простір Creative Mall від AKVAREL пропонує скляні ялинкові прикраси з Франції та Німеччини, литі штучні ялинки найвищої якості, святковий декор на будь-який смак.

Навіть якщо Одеса вкотре не дочекається снігу, навіть якщо погода буде сірою та невиразною, в вас вдома буде справжня зимова казка. До речі, зверніть увагу на вражаючий вибір гірлянд, бо освітлення відіграє надзвичайно важливу роль у створенні казкової атмосфери. Гірлянди на Christmas market є дійсно на будь який смак.

Це буде насправді ваше Різдво і ваш Новий Рік. На Christmas market ви знайдете прикраси, за допомогою яких можна створити свято своєї мрії. Ніякого дешевого пластику. Тільки найвища якість.

Атмосфера свята та новорічної казки на Christmas market викликає захоплення у дітей та дорослих. Дуже важко втриматися, щоб не придбати тут все-все-все. Тільки вам вирішувати, якими будуть ваші зимові свята. Сповненими тепла та домашнього затишку? Стильними та незвичними? З іграшками, ялинками та декором від Creative Mall ви реалізуєте всі свої фантазії.

Поряд з Christmas market - відділ посуду, де ви знайдете кераміку та посуд для новорічного і різдвяного столу. Ось тепер ваше свято справді буде бездоганним!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Creative Mall #AKVAREL
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...