Новини компаній
09:00, 21 жовтня 2019 р.

У ногу з часом

Новини компаній
У ногу з часом

У 2007 році в Закарпатті, Йосипом Павликом було засновано сімейний бізнес — меблева фабрика Pavlyk. Виробник меблів спеціалізується на виготовленні якісних меблів для дому з масиву дерева, переважно  бука та дуба. Серед різноманіття асортименту виробник пропонує житлові меблі, стільці та столи. Задля комфорту та здоров’я наших клієнтів, всі меблі Pavlyk покриті екологічно чистими лакофарбовими матеріалами, що забезпечить збереження їхнього зовнішній вигляд на довгі роки. 

Сьогодні, переглядаючи каталог продукції компанії, дуже важко повірити, що все починалось лише з однієї моделі, яка була представлена в магазинах та на ринках одного регіону, де власне проживав Йосиф Павлик.

Під впливом кризи 2008 року, було прийнято стратегічне рішення — швидка перебудова підприємства і розширення асортименту шляхом розробки нових моделей. Відтоді ТМ Pavlyk почала здійснювати продажі за межами свого регіону. У 2014 році відбулась перша спроба підприємства експортувати продукцію. Від самої ідеї експорту до першої поставленої за кордон партії стільців знадобилось 3 роки. Цей час було використано на вивчення кон’юнктури ринків, зміну підходу до виробництва і введення ощадливого виробництва (LEAN), що дало можливість виходу на зовнішній ринок. Та й не дарма! Адже охочих, які пройшли навчання системі LEAN в Pavlyk, було близько 120 компаній. 

Нині ТМ Pavlyk здійснює продаж власної продукції в Україні, Європі та Західній Азії, а саме в таких країнах як Молдова, Ізраїль, Румунія, Австрія та інші.

Зараз компанія Pavlyk освоює нові напрямки у сфері дизайну.

Висока якість продукції та сучасні технології виробництва — це те, що робить Pavlyk надійним виробником.

https://www.instagram.com/pavlyk.homes/

https://www.facebook.com/pavlykukraine/

https://pavlyk.in.ua

(097) 019-69-92 -Тетяна (відділ збуту)

(095) 352-61-18 - Вікторія (відділ збуту)

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Pavlyk #меблі #вигтовлення меблів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...