• Головна
  • Quest Pistols Show на Дні народження ТРЦ Рів'єра
Новини компаній
11:00, 26 вересня 2019 р.

Quest Pistols Show на Дні народження ТРЦ Рів'єра

Новини компаній

20 жовтня ТРЦ «Рів'єра» відзначає свій 10-ий День народження. В рамках святкування Дня народження пройде розважальна програма і розіграш подарунків.

20 жовтня відбудеться фінал лотереї «Виграйте 100.000 грн на покупки в ТРЦ «Рів'єра». 10 щасливчиків поділять між собою призовий фонд!

Що потрібно робити, щоб виграти подарунки?

1. Приходьте на шопінг в ТРЦ Рів'єра з 23 вересня до 18:00 20 жовтня включно.

2. Реєструйте чеки від 1999 грн одним чеком (з попкорн маркету кінотеатру Multiplex чеки приймаються від 300 гривень). Кожні витрачені 1999 грн наближають Ваші шанси на успіх! Робити покупки можна в різних магазинах або навіть ресторанах нашого ТРЦ! * Стійка реєстрації чеків знаходиться на першому вході в ТРЦ Рів'єра біля магазину OYSHO.

3. Приходьте на головний розіграш, який відбудеться 20 жовтня в центральному атріумі Рів'єра і сподівайтеся на удачу! Не забудьте взяти з собою паспорт і мобільний телефон :)

* В акції беруть участь гіпермаркет Ашан, Leroy Merlin і кафе зони фудкорту. В акції не беруть участь чеки з Південний парк, Картинг і автомийка.

З офіційними правилами акції Ви можете ознайомитися тут http://riviera.com.ua/news/ofitsijni-umovi-provedennya-reklamnoyi-aktsiyi-den-narodzhennya-trts-riviera/

Призовий фонд у розмірі 100.000 гривень буде поділений між 10 щасливчиками рівномірно по 10.000 гривень у вигляді сертифікатів на покупки в різних магазинів.

Крім головного призу будуть розіграні цінні подарунки від орендарів, в тому числі: новий iPhone, сертифікати на покупки в Leroy Merlin, 100 квитків в кіно від кінотеатру Multiplex, подарунки від NYX PROFESSIONAL MAKEUP і багато іншого.

Смарт спонсор Дня народження ТРЦ Рів'єра - https://allo.ua

Кульмінація дня народження ТРЦ «Рів'єра» - концерт групи Quest Pistols Show з безкоштовним входом.

Пройшовши десятирічний шлях трансформацій від аматорського балету - фрік-бойзбенда і до масштабного професійного танцювального шоу, Quest Pistols Show сьогодні - це унікальне вокальне уявлення, що з'єднало в собі хореографію кращих танцюристів світу, а також один з найстабільніших музичних брендів в українському шоу-бізнесі. За десять років існування, Quest Pistols Show зібрали всі можливі музичні нагороди за давно улюблені хіти, серед яких: «Я УСТАЛ», «БЕЛАЯ СТРЕКОЗА ЛЮБВИ», «РЕВОЛЮЦИЯ», «ТЫ ТАК КРАСИВА», «САНТА ЛЮЧИЯ», «МОКРАЯ», «НЕПОХОЖИЕ» и «КРУЧЕ ВСЕХ» та інші.

А також в програмі чемпіонат з боулінгу в City Bowling, безкоштовна дитяча анімація від Міста іграшок і улюблені хіти від DJ.

Період лотереї: 23.09.19-20.10.19

Фінал лотереї: 20.10.19 о 19:00 біля магазину Marks & Spencer

Дата концерту: 20.10.19

Розважальна програма: 12: 00-21: 00

Час концерту не оголошується.

Вхід на концерт вільний (безкоштовний).

Довідка

ТРЦ Рів'єра - один з найбільших торгово-розважальних центрів у південному регіоні - 66.000м2.

Побудований в Одесі на Південній дорозі 101А в 2009 році.

Якірні орендарі: Auchan, Zara, Oysho, Bershka, Pull & Bear, Stradivarius, Multiplex, Leroy Merlin, Reserved, Sinsay, Cropp Town, House, Levis, Superdry, Guess, Tezenis, Calzedonia, Intimissimi, New Yorker, Marks & Spencer, Comfy, Спортмастер

Нагороди: «Кращий сімейний торговий центр України» (2018) Ukrainian Real Estate Club; «Кращий торговий центр Одеси» (2018) Retail Awards;  «Кращий Event mall в регіонах» (2018) Best Retail Project; «Кращий набір орендарів» (2018) Ukrainian Real Estate Club; «Кращий торговий центр Одеси» (2017) Retail Awards

Сайт: Riviera.com.ua

Оренда торгових приміщень: [email protected]

Оренда острівних площ: [email protected]

Розміщення реклами: [email protected]

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...