• Головна
  • ВІДКРИВСЯ КІНОТЕАТР MULTIPLEX У ТРЦ РІВ'ЄРА
Новини компаній
09:00, 11 вересня 2019 р.

ВІДКРИВСЯ КІНОТЕАТР MULTIPLEX У ТРЦ РІВ'ЄРА

Новини компаній

5 вересня відбулося довгоочікуване відкриття кінотеатру Multiplex в ТРЦ "Рів'єра". Дизайн дев’ятизальника вперше виконаний у гамі нових корпоративних кольорів мережі, а на відрах з попкорном розміщений оновлений логотип та слоган "Дивись ширше". Днем раніше його презентував генеральний директор мережі кінотеатрів Multiplex Віталій Писаренко та "Тато бренду" Андрій Федорів. Всі співробітники тепер у новій корпоративній формі.


Фотобудка для любителів фото і дизайн залу очікування зроблені в стилі bauhaus - з диванчиками та столиками, де можна випити кави, чекаючи сеансу в затишку.

Купити попкорн можна в першому попкорн-маркеті мережі, де є free refill zone. Також в маркеті широкий вибір топерів для напоїв, корисні солодощів, індивідуальні окуляри, значки, реглани та інша сувенірна продукція. Супермаркет дозволить уникнути черг, які часто бувають на барах.


Особлива гордість кінотеатру перший Chillout зал на 38 місць. Він обладнаний кріслами пуфами, такий формат унікальний. Це буде улюблене місце для проведення кіно-тимбілдингів, презентацій і навіть неординарних ділових зустрічей.

LUX зал з кріслами-реклайнерами розрахований на 44 місця. Він створений для самих вимогливих глядачів.

«ТРЦ Riviera стає місцем, куди люди приїжджають комфортно відпочити. Наша команда постійно посилює розважальну складову. Multiplex - новий і виключно якісний кінотеатр, якого давно чекали наші відвідувачі.  Наприклад у ігровій зоні для дітей маленькі відвідувачі зможуть весело провести час з аніматорами та нянею, поки батьки дивляться фільм, кімната розрахована на дітей від 2 років до 7 років.» - коментує генеральний директор ТРЦ Riviera Андрій Бринзило.


В кінці місяця у кінотеатрі почнуть функціонувати:

  • зручні lockers - замість гардеробу. Шафи розраховані на те, щоб кожен глядач зміг залишити особисті речі, а також верхній одяг. Новий формат дозволить уникнути незручності для глядачів у вигляді черги до, або після сеансу.

  • зал з технологією ScreenX з 270-градусним панорамним форматом зображення нового покоління. На сьогоднішній день технологія ScreenX встановлена ​​в 220 залах по всьому світу, включаючи 90 екранів у Південній Кореї, в 73 екрану у Китаї, 20 - у Сполучених Штатах, 12 - в Англії, 4 - у Туреччині, 4 - у Японії, 3 - у Швейцарії, 3 - у Франції, 2 - у В'єтнамі і по 1 екрану в Іспанії, Угорщині, ОАЕ, Кувейті, Таїланді, Індонезії, Ізраїлю, Канаді та Польщі, а тепер перший зал з'явиться і в Україні.


Завдяки цій технології зображення будується на центральному і двох бічних екранах. Такого ефекту допомагають домогтися 5 проекторів, кожен з яких вибудовує картинки на окремих зонах. На центральному екрані демонструються головні сцени фільму, а бічні - розширюють композицію кадру. Світові студії кіновиробництва знімають сцени спеціально для бічних екранів, тому у глядачів буде унікальна можливість побачити трохи більше, ніж в стандартному форматі. Зал почне працювати зовсім скоро, слідкуйте за інформацією на сайті multiplex.ua.

Інформаційна довідка про компанію:

Multiplex - мережа багатозальних кінотеатрів заснована в 2003 році. Лідер ринку кінопрокату. C 2009-го року ПРАТ «Мультиплекс-Холдинг» зайняв лідируючі позиції на кінотеатральному ринку України. Кінотеатри мережі представлені в 16 містах країни: Києві, Дніпрі, Львові, Одесі, Запоріжжі, Миколаєві, Херсоні, Харкові, Хмельницькому, Житомирі, Кривому Розі, Маріуполі, Чернівцях, Полтаві, Луцьку та Черкасах.

Більше на офіційному сайті: https://multiplex.ua/ua

ТРЦ Рів'єра - один з найбільших торгово-розважальних центрів у південному регіоні, 66.000м2.

Побудований в Одесі на Південній дорозі 101А в 2009 році.

Якірні орендарі: Auchan, Inditex, Multiplex, Leroy Merlin, LPP, Ultragroup, MNS, New Yorker, Marks & Spencer, Comfy, Спортмастер.

Нагороди: «Кращий сімейний торговий центр України» (2018) Ukrainian Real Estate Club; «Кращий торговий центр Одеси» (2018) Retail Awards; Нагорода «Кращий Event mall в регіонах» (2018) Best Retail Project; «Кращий набір орендарів» (2018) Ukrainian Real Estate Club; «Кращий торговий центр Одеси» (2017) Retail Awards.

Оренда магазинів в ТРЦ Рів'єра: [email protected]

Оренда островів та реклама: [email protected]

Сайт: riviera.com.ua

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...