• Головна
  • Путівки в кращі санаторії Трускавця - відпочинок з користю для здоров'я!
Новини компаній
09:00, 5 лютого 2019 р.

Путівки в кращі санаторії Трускавця - відпочинок з користю для здоров'я!

Новини компаній

Життя в сучасних містах та мегаполісах створює невпинний психологічний тиск як на дорослих, так і на дітей. Тому всім нам потрібно час від часу дозволяти собі відпочинок у мальовничому містечку з чистим повітрям, прекрасними краєвидами, що тішать око, та спокійним плином життя. Такий відпочинок створює дійсно цілющий вплив як на тіло, так і на душу. 

І найкраще місце для того, щоб відпочити та відновитися курорт Трускавець, відомий на весь світ. Санаторії Трускавця приймають гостей о будь-якій порі року, забезпечуючи комфортні умови проживання, смачне харчування, оздоровчо-лікувальні процедури та цікаве сучасне дозвілля. 

Трускавець розташований у прекрасній долині неподалік від передгір’я Східних Карпат. Ця долина з цілющими мінеральними джерелами здавна стала улюбленим місцем для відпочинку. Мальовнича природа і чудодійна вода основні принади для туристів. 

Санаторії Трускавця вражають своїм різноманіттям можна легко знайти оптимальні умови проживання на будь-який смак і гаманець. Близько 40 санаторіїв та пансіонатів здатні розмістити водночас близько 15 000 людей. Найбільш відомі з них „Карпати”, „Дніпро-Бескид”, „Шахтар”, „Перлина Прикарпаття”. Трускавець має два б`ювети з унікальною цілющою водою. Найбільш відома вода „Нафтуся”, а всього джерел близько десяти. Вода лікує печінку, виводить пісок з організму, зменшує кислотність, лікує захворювання шкіри тощо. 

Трускавець красиве місто з різноманітними пам’ятками природи, архітектури, гідрологічного мистецтва. Його справжньою оздобою Курортний парк (Адамівка) відома пам’ятка садово-паркового мистецтва, створена ще в 1895 році. Паркові скульптури, прекрасні фонтани, затишні альтанки, прогулянкові доріжки роблять його улюбленим місцем для дозвілля як серед туристів, так і серед місцевого населення. Тут можна отримати неймовірні враження від кінної прогулянки чи покататись на орендованому гірському велосипеді. 

Взагалі, в Трускавці багато цікавинок для людей будь-якого віку: музеї, кінотеатр, дельфінарій, кафе, ресторани, піцерії, нічні клуби. Поцінувачам східної кухні сподобається суші-бар, а в оригінальній кондитерській можна буде поласувати вишуканими смаколиками. в Трускавці є вельми атмосферний паб. Для сімейного відпочинку чудово підійдуть торгово-розважальні центри. 

Взимку можна відвідати один з декількох гірськолижних комплексів, розташованих не подалік Трускавця, з сучасними підйомниками і трасами. Широкий перелік цікавих екскурсій по Західній Україні, можливість відправитись у екстремальну гірську подорож на позашляховику, полоскотати нерви грою в пейнтбол з друзями, це далеко не всі види дозвілля, які чекають на гостей Трускавця. 

Де саме оселитись в Трускавці? Найкращі місця для відпочинку та оздоровлення ви можете обрати і забронювати за допомогою сервісу онлайн-бронювання „Захід Курорт”. В базі сервісу найкращі готелі та санаторії Трускавця. Можна дистанційно придбати путівку або здійснити онлайн-бронювання номеру за офіційними цінами установ. Додаткова послуга безкоштовний трансфер з вокзалу до готелю чи санаторію. 

Cервіс онлайн-бронювання „Захід Курорт”.

+38 (098) 17 12 797 | +38 (066) 11 58878

Запрошуємо відпочити та покращити здоров’я у гостинному і мальовничому Трускавці!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...