• Головна
  • «З бійками і погонею»: як в Одесі ловили п’яного слідчого на «Лексусі», - ВІДЕО
16:22, 9 листопада 2018 р.

«З бійками і погонею»: як в Одесі ловили п’яного слідчого на «Лексусі», - ВІДЕО

У ніч середи, 7 листопада п’яний співробітник Приморського відділку поліції Одеси намагався втекти від колег і намагався їх побити.

Про це повідомляє спільнота Pitbull Odessa в Facebook.

Як зазначається, увагу співробітників патрульної поліції Олександр Григоращенко привернув тим, що за кермом Lexus не використав покажчики повороту, що і послужило причиною зупинки.

«Пред'являти документи наш герой відмовився, до того ж спробував сховатися, і в результаті змусив застосувати наручники і доставити його в Таїрівський ВП. У відділі спочатку Олександр поводився спокійно і наручники з нього зняли, як виявилося марно. Оскільки він ще в інституті займався боротьбою, брав участь у змаганнях - п'яна голова спортсмена доставила патрульним багато неприємних хвилин і наручники на нього одягли повторно. У цей момент до відділу прийшов і його друг Куба (заступник начальника РВВС Олександр Куба, - ред..), який спробував заховати документи товариша, щоб не передавати їх для складання матеріалів», - йдеться в повідомленні спільноти.

Стосовно слідчого було складено три протоколи: за статтею 130о КУпАП за керування автомобілем в стані алкогольного сп'яніння, за статтею 185 «злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського» та за порушення ПДР.

Учасники спільноти Pitbull Odessa також повідомляють, що Lexus, за кермом якого перебував Григоращенко, належить Олександру Кубі. А рік тому за водіння в п’яному стані затриманий і керівник Григоращенка - Олександр Білий.

Читайте також: Чоловік із ножем напав на поліцейських в Одеській області, - ФОТО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#погоня #Нацполиция
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...