• Головна
  • 70-річна одеситка ледве не підірвала будинок, сама отруїлась газом
10:43, 9 листопада 2018 р.

70-річна одеситка ледве не підірвала будинок, сама отруїлась газом

У четвер ввечері, 8 листопада жителька Одеси потрапила до лікарні в результаті газового отруєння. В квартирі потерпілої рятувальники виявили увімкнені конфорки газової плити.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДСНС в Одеській області.

«8 листопада о 23:47 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, щоу м. Одеса по вулиці Фонтанська дорога необхідна допомога працівникам поліції, щоб відчинити двері квартири на третьому поверсі з якої відчувається запах газу», - йдеться в повідомленні.

На місці рятувальники встановили, що працівники газової служби відключили житловий будинок від газопостачання, а співробітники поліції провели евакуацію мешканців будинку.

«Рятувальники за допомогою висувної драбини через вікно потрапилиуквартиру, в якій були включені 4 конфорки газу і світло на кухні, співробітники Служби «101» вимкнули газову плиту та знайшли господарку квартири (приблизно 70 років)у непритомному стані.Постраждалу передали медикам для подальшої госпіталізації», - додали в ДСНС.

Попередній діагноз потерпілої - гостре інгаляційне отруєння побутовим газом, глибоке оглушення. Її стан кваліфікували важкий.

Співробітники поліції з'ясовують обставини інциденту.

«Від ДСНС залучалась 1 одиниця пожежно-рятувальної техніки та 4 чоловіка особового складу», - додали в прес-службі ДСНС.

Читайте також: Одесит упав разом із балконом із третього поверху, - ФОТО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#гсчс #отравление_газом
Високі оцінки користувачів за Достовірність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...