• Головна
  • За Стерненко гнались на одесской трассе
11:03, 26 серпня 2018 р.

За Стерненко гнались на одесской трассе

Одесского активиста Сергея Стерненко пытались столкнуть с трассы, когда он ехал в своем автомобиле по трассе на подъезде к Одессе.

Об этом он сообщил на своей странице в Фейсбуке.

“Декілька годин тому трапилась дуже дивна історія. Я їхав з Києва в Херсон. На під‘їзді до Одеси в мене перед капотом вискочила сіра KIA Magnetis на литовських номерах LKW 367 та дуже різко загальмувала, хоча попереду на трасі не було жодних перешкод.Водій KIA явно намагався влаштувати ДТП. Після того, як я загальмував та вивернув кермо вправо, обїджаючи його, автомобіль почав мене наздоганяти та декілька разів йти на аварійно небезпечне зближення. Сіра KIA періодично нама галась підрізати моє авто і різко загальмувати та декілька разів скоїла спроби «витиснути» моє авто з траси. Після невдалих спроб авітвка звернула в сторону будівельного супермаркету «Нова лінія», рассказал Стерненко.

За Стерненко гнались на одесской трассе, фото-1

“Публікую фрагмент цих подій, який Наталия Усатенко вдалось зазняти на відео та скрін з зображенням обличчя неадекватного водія. Пишіть в приват, якщо впізнаєте. Раніше це авто не було помічене на трасі «Київ – Одеса», і найімовірніше водій чекав на узбіччі поки я проїжджатиму повз. Що саме мало відбутись після ДТП, котру намагався влаштувати незнайомий мені чоловік — хороше питання.

І з огляду на те, що відбувалось останні місяці, це точно не співпадіння”, – добавил он.

На Стерненко ранее было совершено несколько покушений. Вечером 24 мая на Стерненко возле его дома напали двое злоумышленников и стали его избивать. В ходе стычки один из нападавших погиб, второй сбежал и позже был задержан полицией. Это было уже третье покушение на Стерненко за 2 месяца.  Стерненко госпитализировали и сделали операцию на руке. Второй нападающий был отпущен полицией на свободу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одесса.Стерненко #покушение
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...