• Головна
  • Одесский Интернет провайдер опроверг заявление «Свободы»
опровержение компании LCNU
13:00, 2 серпня 2017 р.

Одесский Интернет провайдер опроверг заявление «Свободы»

опровержение компании LCNU
Одесский Интернет провайдер опроверг заявление «Свободы»

В редакцию 048 поступило опровержение от компании LCNU.

Ниже публикуем тест «без купюр».

«На фейкові звинувачення, Одеської міської організації ВО Свобода, стосовно можливості використання заборонених Інтернет ресурсів, ми - Інтернет-провайдер LCNU відповімо наступне: Доступ до усіх Інтернет ресурсів, якими, Указом Президента України 133/2017 тимчасово заборонено користуватися на території України, Інтернет-провайдером LCNU закрито. На це є докази, найбільш суттєві, ніж фото з ноутбуку.

Дане фото можливо зроблене за межами нашої держави і за для високого рейтингу або за замовленям компанії конкуренту виставляється нібито зроблене на території ТОВ «Промтоварний ринок». Для того, щоб остаточно розвіяти ефемерні звинувачення, додаємо скріншоти спроб входу на зазначені сайти.

Дуже шкода, що така організація як ВО Свобода використовує неперевірену інформацію, а ще більше шкода, що цю інформацію розповсюджують авторитетні Інтернет ресурси, не перевіряючи. Виходячи із вищевикладеного, Інтернет-провайдер LCNU залишає за собою право на звернення з заявою до правоохоронних органів, а також органів правосуддя щодо захисту ділової репутації», - сказано в заявлении.

Одесский Интернет провайдер опроверг заявление «Свободы», фото-1
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одесса #провайдер #свобода #опровержение
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...