Фреш бари Одеса
Фреш бари у Одесі
Де знаходяться фреш бари в Одесі можна дізнатися, відвідавши міський веб-сайт, де представлені їхні адреси та контактні дані. Також на веб-сайті можна ознайомитись з відгуками та коментарями одеситів та гостей міста, які вже відвідували перелічені заклади. У коментарях користувачі відзначають якість напоїв, які вони скуштували, оцінюють інтер'єр бару.
Фреш-бари можуть бути стаціонарними чи пересувними. Останній варіант дозволяє запропонувати клієнтам випити свіжий сік на вулиці або в приміщенні торгового центру. Стаціонарні заклади, натомість, можуть запропонувати клієнтам більш різноманітне меню, а також можливість посидіти в приємній обстановці, поспілкуватися з друзями та ін.
Меню фреш барів Одеси
У фреш-барах відвідувачам запропонують:
- свіжі соки;
- смузі;
- мінеральні чи газовані води;
- фруктові десерти;
- легкі закуски;
- чай, кава.
Одесити, які ведуть здоровий спосіб життя, стали приділяти більше уваги своєму раціону, виключаючи з нього продукти, які не мають користі організму. Фаст-фуди, приготовлені на пересмаженій олії, копченості сумнівного походження, насичені цукром продукти, що сприяють швидкому набору ваги. Ці та інші продукти дають ефект швидкого насичення, але після їжі людина відчуває тяжкість, відсутність енергії.
Збалансований раціон, що дозволяє людині вгамувати голод, що дає організму всі необхідні корисні речовини, зокрема складається з овочів і фруктів. Але людина не в змозі з'їсти багато апельсинів, яблук чи моркви. Так, це і не потрібно, достатньо випити склянку свіжого соку.
У супермаркетах Одеси можна побачити велику кількість нектарів та соків. Але їхня користь сумнівна. Не завжди виробник дотримується технології, відправляє на переробку якісні плоди. До того ж вміст натурального продукту в готовому напої найчастіше відповідає опису, розміщеному на упаковці товару.
Той напій, який має тривалий термін зберігання, вже не містить у потрібній людині об'ємі вітаміни та мікроелементи. Всі корисні речовини містяться тільки у свіжому, тільки вичавленому соку.
Існує безліч рецептів фрешу. Його готують не лише з овочів та фруктів. Деякі рецепти включають такі складові як трави та стебла рослин. Але варто пам'ятати, що деякі інгредієнти поєднувати небажано. Також важливо при виборі фреша враховувати хронічні захворювання людини. Цей момент важливо пам'ятати для того, щоб замість очікуваної користі здоров'ю не було завдано шкоди.
Для приготування фрешів використовують як сезонні, вирощені одеськими фермерами продукти, і привезені з-за кордону. Так грейпфрут, ананас, авокадо тощо не виростають в Україні, але це не заважає українським барменам готувати з них смачні та корисні вітамінні коктейлі.
Регулярне вживання свіжих фрешів цілком може замінити сезонний прийом вітамінів, які зазвичай купують городяни в аптеці.

