В Одеській області водій легковика збив насмерть людину і втік з місця події

Поліцейські розшукали водія, який у Подільському районі збив насмерть чоловіка і втік з місця події. Йому повідомили про підозру у скоєнні смертельної ДТП та помістили під варту. Правопорушнику загрожує до восьми років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Про це розповіли у пресслужбі ГУНП. 

Подія сталася у вечірній час в передмісті Подільська. Учасники дорожнього руху, виявивши на проїзній частині дороги чоловіка з розбитою головою, викликали "швидку" та поліцію. Лікарі констатували смерть громадянина. Попередньо, він помер від тілесних ушкоджень, отриманих унаслідок дорожньо-транспортної пригоди. Тіло небіжчика направили на судово-медичну експертизу.

Через декілька годин поліцейські розшукали правопорушника та виявили на території його домоволодіння легковий автомобіль з біологічними слідами на його кузові. Транспортний засіб вилучили та помістили на арештмайданчик.

Чоловік пояснив, що, рухаючись по автодорозі, випадково збив людину, яка знаходилась на проїзній частині праворуч по ходу руху автомобіля. Після наїзду керманич покинув потерпілого і місце події.

За аварію, яка спричинили смерть потерпілого, водію загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Партнерський матеріал
11:38, Вчора