З нагоди Дня міста Одесу відвідала французька делегація

З нагоди Дня міста до Одеси завітали Амбасадор міста Одеси у Французькій Республіці пан Лоран Кермет та голова французько-української асоціації «Марсель-Одеса» пані Наталія Добрянська.

Про це повідомили у мерії.

У березні 2023 року пан Лоран Кермет обраний Амбасадором міста Одеси у Французькій Республіці, у зв’язку з чим 01 вересня 2023 року пану Кермету було вручено відповідну грамоту.

Враховуючи багаторічну роботу пані Наталії Добрянської у якості Амбасадора міста Одеси у Французькій Республіці протягом 2020-2022 років, пані Добрянська була нагороджена Почесною грамотою Виконавчого комітету Одеської міської ради за сумлінну плідну працю, спрямовану на організацію надання гуманітарної допомоги, підтримання іміджу міста Одеси на європейській арені в мирний і воєнний часи та значний особистий внесок у розвиток співпраці між містами Одесою і Марселем.

Від початку повномасштабного вторгнення місто Марсель активно долучається до надання місту Одесі гуманітарної допомоги, зокрема карет швидкої допомоги, медичного обладнання, медикаментів, позашляховиків, одягу, предметів особистої гігієни тощо.

Партнерський матеріал
11:38, Сьогодні