На Одещині нетверезий чоловік до смерті забив жінку

Поліцейські затримали зловмисника, який до смерті побив літню жительку Одеського району.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП. 

Правоохоронці розповіли, що сусідка виявила потерпілу без ознак життя за місцем її мешкання майже через тиждень після побиття. 

Оглянувши місце злочину, опитавши місцевих жителів і встановивши коло спілкування 65-річної жительки Овідіополя, поліцейські з'ясували, що за п'ять днів до її смерті, 23 квітня, у неї у гостях був 56-річний раніше судимий за крадіжку та порушення правил адміністративного нагляду приятель, який проживає у тому ж селищі. Під час спільного вживання алкогольних напоїв між господинею та гостем спалахнула сварка. У її розпалі чоловік почав бити жінку. Зламавши їй ребра та грудну клітку, зловмисник пішов додому, нікому не повідомивши про скоєне і не викликавши "швидку" потерпілій, яка померла внаслідок отриманих травм.

Фігуранта поліцейські затримали, а з його оселі під час невідкладного обшуку вилучили одяг з біологічними слідами. Його та інші речові докази поліцейські скерували на експертні дослідження.

Чоловіку повідомили про підозру в умисному тяжкому тілесному ушкодженні, що спричинило смерть потерпілої. За це йому загрожує покарання від семи до десяти років позбавлення волі.