Зухвала і неймовірно смішна комедія театру «Маскі»! П’єса про кохання, щасливе кохання, бо любов — це щастя, любов — це музика, танець! Любов – це життя!

«Це Кохання, таке жорстоке і таке тендітне, таке легка і така лагідна, така красива і безмежна, як блакитне небо», – сказав Жак Превер. Кохання, воно не може бути сумним, трагічним, адже це дар, дар Божий. Воно живе в серці кожного з нас у всі віки, у всіх поколіннях! Кохання безсмертне!

Це не обійшло і головних героїв п’єси «Ромео і Джульєтта». До речі, сюжет був відомий за кілька століть до появи на світ відомого Вільяма Шекспіра, який, свого часу, геніально тюнінговав його не тільки для своїх сучасників, але і для всіх подальших поколінь. І він зробив це віртуозно.

Як Борис Барський майстерно впорався з цим, перевернувши всі трагічні події догори дном – судити Вам, глядачі. Але коротко кажучи, це виглядає так:

Джульєтта, дівчина, обіцяна вийти заміж за Паріса, родича принца, неодноразово травмованого в голову праскою. Несподівана зустріч на балу з Ромео (хлопчиком) – запалює в серцях закоханих неймовірну пристрасть. Батько Джульєтти, тато Капулет і її брат Тібальт, не можуть з цим примиритися. В результаті сварки Тібальт вбиває Бенволіо (приятеля Ромео) горщиком квітів. Вбиває презирливо, в спину, підступно. Ромео, не тямлячи себе від люті, кусає до смерті Тібальта за вухо, від чого той трагічно помирає. Джульєтта таємно призначає Ромео побачення: на цвинтарі, де, в результаті комічних хитросплетінь і несподіваних поворотів долі, на радість всіх акторів і глядачів, п’єса закінчується всесвітнім коханням, тріумфом гумору, оптимізма, молодості і краси. Адже добро завжди мусить перемогти зло! А Ви як вважаєте? Ось і ми так думаємо!

Неперевершені майстри поваляти дурника, тобто один одного, «Маскі» запрошують всіх любителів комедії добре провести час і насміятися! Короче кажучи – розслабитися та відпочити! Не забувайте – з нами завжди весело!!!!