Зеровилль

Жанр
драма, комедия
Країна
США
У ролях
Джеймс Франко, Меган Фокс, Сет Роген, Джои Кинг, Денни МакБрайд
Рік
2019
Режисер
Джеймс Франко
Час
96

Двадцатичетырёхлетний студент-архитектор Айк Джером в душе тяготеет к другому искусству – к кинематографу. В дань уважения на затылке парня красуется тату Монтгомери Клифта и Элизабет Тейлор с культовой работы Джорджа Стивенса "Место под солнцем", что, конечно же, впечатляет окружающих.  Вдохновившись лучшими представителями этого искусства, он решил сесть на автобус до Голливуда, чтобы его покорить. Только вот Айк не совсем обычный парень – он почти аутист из-за детских травм. Со временем Джером попадает в киноиндустрию, работает костюмером, а позже и монтажером. Мечта парня сбывается. И это была бы прекрасная история, если бы не то, что ждёт в конце…

Оцініть першим
(0 оцінок)
Поки ще ніхто не оцінював
Ніхто ще не рекомендував
Авторизуйтесь ,
щоб оцінити і порекомендувати

Інші фільми зараз

драма, фантастика, екшн, США, 2024
анімація, комедія, сімейний, США, Китай, 2024
комедія, пригоди, роуд-муві, Україна, 2024
комедія, пригоди, фантастика, фентезі, США, 2024

Рецензія

Відгук - це думка або оцінка людей, які бажають передати досвід або враження іншим користувачам нашого сайту з обов'язковою аргументацією залишеного відгука. Це допоможе багатьом прийняти правильне рішення. Коментарі призначені для спілкування та обговорення, а також для роз'яснення питань, що цікавлять.

Не дозволяється: використання ненормативної лексики, погроз або образ; безпосереднє порівняння з іншими конкуруючими компаніями; безпідставні заяви, що ображають діяльність компанії і / або її послуги; розміщення посилань на сторонні інтернет-ресурси; реклама та самореклама.

Введіть email:
Ваш e-mail не відображатиметься на сайті
або для написання відгуку
Враження
0/12
Обслуговування
0/12
Відгук:

Завантажити фото:
Фільтри