• Головна
  • Ображав та залякував літню матір: жителю Одеси повідомили про підозру в домашньому насильстві
12:35, 22 травня

Ображав та залякував літню матір: жителю Одеси повідомили про підозру в домашньому насильстві

Ображав та залякував літню матір: жителю Одеси повідомили про підозру в домашньому насильстві

Із листопада минулого року поліцейські тричі документували агресивну поведінку 38-річного чоловіка відносно 68-річної матері, у якої той проживає. Син лаявся на стареньку, словесно принижував, погрожував фізичною розправою. Такі дії, зі слів агресора, були обумовлені непорозуміннями у побутових питаннях.

Про це повідомили у поліції.

За домашнє насильство відносно правопорушника поліцейські щоразу складали протоколи, передбачені частинами 1 та 2 статті 173-2 Кодексу України про адміністративні правопорушення, а суд зобов’язував сплачувати штрафи. Чоловіка попереджали про кримінальну відповідальність, якщо він не змінить поведінку щодо матері, однак він не дослухався до настанов правоохоронців.

Після чергового звернення жінки поліцейські розпочали провадження за статтею 126-1 Кримінального кодексу України, якою кваліфікується систематичне домашнє насильство.

«Зібравши достатню кількість доказів, ми під процесуальним керівництвом Малиновської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігуранту про підозру в умисному систематичному вчиненні психологічного насильства щодо особи, яка є близьким родичем та з якою винний перебуває у сімейних відносинах, що призвело до психологічних страждань та погіршення якості життя потерпілої. Нині вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу. Правопорушнику загрожує покарання громадськими роботами на строк від ста п’ятдесяти до двохсот сорока годин або пробаційним наглядом на строк до п’яти років, або обмеженням волі на той самий строк, або позбавленням волі на строк до двох років. Слідство триває», - повідомила слідча відділу поліції № 1 Одеського районного управління поліції № 1 Аріна Черненко.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#одеса #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...