• Головна
  • Одеситу загрожує до восьми років позбавлення волі за побиття незнайомця
11:09, 1 травня
Надійне джерело

Одеситу загрожує до восьми років позбавлення волі за побиття незнайомця

Одеситу загрожує до восьми років позбавлення волі за побиття незнайомця

Поліцейські розшукали та затримали зловмисника, який під час вуличного конфлікту побив незнайомця. Слідчі повідомили правопорушнику про підозру в умисному тяжкому тілесному ушкодженні. Йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Про це розповіли у пресслужбі ГУНП. 

Подія сталась вночі 29 квітня в одному із загальних дворів на вулиці Жоліо-Кюрі, де 52-річного містянина у непритомному стані виявила його співмешканка. Жінка викликала "швидку", яка госпіталізувала чоловіка з відкритою черепно-мозковою травмою, забоєм головного мозку, множинними травмами кісток лицьового черепа, перелом основи черепа, закритою травмою грудної клітки та забоєм легень, про що сповістила поліцію.

Правоохоронці встановили, що потерпілий тієї ночі вийшов з дому до магазину і на вулиці посварився з перехожим. Під час словесної перепалки останній побив незнайомця і втік. Що саме послугувало причиною конфлікту між чоловіками наразі встановлює слідство. Але зі слів очевидців, обидва перебували у нетверезому стані.

Протягом доби оперативники розшукали та затримали зловмисника за місцем мешкання. Ним виявився 32-річний одесит, який мешкає на сусідній вулиці.

Слідчі затримали його та до обрання судом запобіжного заходу помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини_048 #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...