• Головна
  • Цивільне подружжя з Одеси незаконно продавали наркотики по всій країні
12:29, 16 квітня
Надійне джерело

Цивільне подружжя з Одеси незаконно продавали наркотики по всій країні

Цивільне подружжя з Одеси незаконно продавали наркотики по всій країні

Одеські поліцейські затримали цивільне подружжя за незаконні оборудки з наркотиками та психотропами.

Про це повідомило Головне управління Національної поліції в Одеській області.

Під час патрулювання на одній із вулиць Приморського району працівники батальйону поліції викрили містянина з пʼятьма пакетиками канабісу.

Викликані на місце події слідчі відділення поліції вилучили у громадянина вказані речовини і перевірили їх належність до особливо небезпечного наркотичного засобу, обіг якого заборонено, за допомогою експрес-дослідження.

В повідомленні зазначили, що чоловік спільно зі своєю співмешканкою та іншою наразі невстановленою слідством особою збувають наркотичні засоби та психотропні речовини на території міста шляхом закладок, а також відправляють «клієнтам» у різні регіони України.

Щойно поліцейські прибули до місця мешкання цивільного подружжя для проведення невідкладного обшуку, жінка спробувала позбутися «товару», жбурнувши частину з вікна на вулицю.

Серед викинутого нею та виявленого вдома слідчі вилучили різні ємності з речовинами рослинного та синтетичного походження у подрібненому й рідкому стані, у вигляді сигарет і солодощів, а також пристрої для подрібнення, зважування та фасування «товару», різноманітні засоби для фіксування «закладок», блокноти з «чорновими записами» щодо збуту наркотиків і психотропів, квитанції з минулих відправлень, наліпки з посиланням на телеграм-канал, у якому зловмисники підшукували «клієнтів», банківські картки, мобільні телефони та інші речі, що мають інтерес для слідства. Всі речовини правоохоронці скерували на експертизу.

Їм повідомили про підозру та обрали запобіжні заходи. За скоєне чоловіку та жінці загрожує до 10-ти років увʼязнення з конфіскацією майна.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Одеса #новини #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...